Ravinto ja terveys
PHARMA NORD | 60 TAB

Prelox 60 tab

Ravintolisä aikuisen miehen verenkierrolle.
L-arginiinia ja Pycnogenolia verenkierron vilkastuttamiseen.
Suosittu erityisesti keski-ikäisten ja vanhempien miesten keskuudessa.
42,90 €
680,95 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Prelox® on kliinisesti testattu ravintolisä miehille. Siinä yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol®. Prelox® on suosittu ravintolisä erityisesti keski-ikäisten ja tätä vanhempien miesten keskuudessa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Prelox® on kliinisesti testattu ravintolisä miehille. Siinä yhdistyvät luontaisesti esiintyvät ainesosat L-arginiini aspartaatti, tauriini sekä Pycnogenol®. Prelox® on suosittu ravintolisä erityisesti keski-ikäisten ja tätä vanhempien miesten keskuudessa. Preloxin® sisältämä Pycnogenol® vilkastuttaa verenkiertoa. Toimiva veren ja hapen kuljetus kaikkiin kehon osiin on tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin sekä monien kehon toimintojen ylläpitämisen kannalta. Yksi riittävästä verimäärästä riippuvista toiminnoista on erektion ylläpitäminen. Pycnogenol® on patentoitu uute, joka valmistetaan ranskalaisen rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuoresta. Vesiliukoisella Pycnogenolilla® on korkea biologinen hyötyosuus, ja tässä ravintoaineessa on runsaasti hedelmähappoja sekä prosyanideja. Pycnogenolia® on tutkittu useissa tieteellisissä tutkimuksissa. L-arginiini ja tauriini ovat molemmat aminohappoja. L-arginiini on välttämätön aminohappo, jota on monissa ruuissa. Joissain tilanteissa ylimääräiselle ravintolisälle voi kuitenkin olla tarvetta. Tauriini on ei-välttämätön aminohappo eli elimistö pystyy normaalitilanteessa valmistamaan sitä itse.

EAN: 5707637900004