Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Uutuus
Foodin Pika-Mane
Foodin Pika-Mane
Foodin Pika-Mane
Foodin|40 g

Foodin Pika-Mane

Lion's mane eli siiliorakas tuplauutetun uutejauheen muodossa.
Sisältää 30 % polysakkarideja.
Suosittu käyttötapa: nauti nesteeseen sekoitettu uutejauhe lämpimänä teen ja kahvin tapaan.
21.5 EUR
537.50 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Foodin Pika-Mane -uutejauhe tuo siiliorakkaan suomalaiseen kotikeittiöön! Siiliorakas eli Lion's Mane on harvinainen sieni, jota on käytetty Kiinan alueella vuosituhansien ajan.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Foodin Pika-Mane -uutejauhe

Lion’s mane eli siiliorakas (Hericium erinaceus) on saanut nimensä leijonanharjaa muistuttavasta ulkomuodostaan. Harvinaisella sienellä on pitkä käyttöhistoria Kiinan alueella - Foodinin Pika-Mane -uutejauhe tuo siiliorakkaan myös suomalaiseen kotikeittiöön!

Lion’s Mane kasvaa luonnossa lehtipuiden rungossa, erityisesti pyökissä. Sen elinkaarella on useita eri vaiheita, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen sienen.

Foodinin tuplauutettu Pika-Mane on valmistettu uuttamalla kasaan sekä siiliorakkaan vesiliukoiset että rasvaliukoiset ainesosat. Pika-Mane -uutejauhe sisältää 30 % polysakkarideja.

Suositeltu vuorokausiannos: ½ tl. Sekoita uutejauhetta haluamasi nesteen kanssa, suosittu käyttötapa on nauttia Pika-Manea lämpimänä kahvin ja teen tapaan.

Tuplauutettu Lion’s mane -uutejauhe on valmistettu keittämällä Lion’s Manesta vesiliukoiset ainesosat ja alkoholiuuttamalla uutettu alkoholiliuoiset ainesosat, jolloin saadaan vahva konsentraatio. Foodin Pika-Mane sisältää 30% polysakkarideja.

Tuplauutettu Lion’s Mane-uutejauhe valmistetaan kolmivaiheisella kuumavesi- ja alkoholiuutolla, mikä takaa mahdollisimman konsentroidun lopputuotteen. Raaka-aineet tutkitaan ja puhdistetaan huolellisesti ennen uuttoa puhdistetussa, entsyymirikastetussa vedessä, jotta solut saadaan pehmenemään hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Raaka-aine keitetään ensin kolme kertaa kasaan, jotta vesiliukoiset yhdisteet saadaan irroitettua sienestä mahdollisimman hyvin. Tämän jälkeen konsentroitu ”lious” laitetaan 12 tunniksi ensimmäiseen alkoholiuuttoon huoneenlämmössä, jolloin osa rasvaliukoisista ainesosista irtoaa nesteeseen. Alkoholiuutto tehdään kaksinkertaisella uutolla 65-70°C asteessa, jolloin saadaan vesi haihtumaan, mutta alkoholi ei haihdu. Näin ollen saadaan irroitettua rasvaliukoiset yhdisteet sienistä valmiiseen ”liuokseen” kuivausta varten. Alkoholi- ja kuumavesiuutteet yhdistetään Foodinin reseptiikan mukaan.

EAN: 6430055211078

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...