Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Living Nutrition Fermentoitu Lion's Mane
Living Nutrition Fermentoitu Lion's Mane
Living Nutrition Fermentoitu Lion's Mane

Living Nutrition Fermentoitu Lion's Mane

Keskittymiskyky ja ajattelutyö.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
34.95 EUR
258.89 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Lion’s Mane eli siiliorakas tunnetaan ”vuoristopapin” sienenä, ja sitä on perinteisesti käytetty tukemaan keskittymiskykyä ja ajattelutyötä. Siiliorakas on tässä valmisteessa fermentoitu, joka aktivoi sienelle ominaiset nootrooppiset tekijät, eli sienen sisältämät ”älyaineet”.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Lion’s Mane eli siiliorakas tunnetaan ”vuoristopapin” sienenä, ja sitä on perinteisesti käytetty tukemaan keskittymiskykyä ja ajattelutyötä. Siiliorakas on tässä valmisteessa fermentoitu, joka aktivoi sienelle ominaiset nootrooppiset tekijät, eli sienen sisältämät ”älyaineet”. Living Nutritionin fermentoidut luomusertifioidut sienivalmisteet Tämä tuoteperhe on fermentoitujen ravintolisien pioneerin, Living Nutritionin, uusin innovaatio hankalasti sulavien ravintoaineiden aktivoinnissa. Sienille ominaista on laaja joukko yhdisteitä, joilla on kyky tasapainottaa kehon eri järjestelmiä. Valitettavasti monet näistä ravinteista imeytyvät huonosti ja tarvitsevat käsittelyä, jotta niistä saadaan bioaktiivisempia. Kuumavesiuutos on perinteinen tapa tehdä sienen ravinteista helpommin sulavia, mutta tällä menetelmällä ei saada talteen kaikkia tärkeitä ravinteet. Fermentointi muuntaa sienen tärkeimmät yhdisteet hyvin imeytyvään, bioaktiiviseen muotoon ja onnistuu samalla taltioimaan synergisesti vaikuttavat herkemmät ravinteet, jotka tuhoutuisivat uuttamalla. Samalla sienten betaglukaanien ja muiden hyödyllisten ravinteiden määrä kohoaa. 100% sientä 100% luomu Ei koskaan täyteaineita, säilöntäaineita tai muita lisäaineita Luonnollinen synergia ainesosien välillä Runsaasti entsyymejä ja biootteja Pakastekuivattu tuoreuden takaamiseksi Ei vehnää, sokeria, hiivaa tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024744

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...