Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Uutuus
Wild Nutrition Antioxidant Boost antioksidanttivalmiste
Wild Nutrition Antioxidant Boost antioksidanttivalmiste
Wild Nutrition Antioxidant Boost antioksidanttivalmiste

Wild Nutrition Antioxidant Boost antioksidanttivalmiste

Antioksidanttivalmiste naisten immuunipuolustukselle.
Raaka-aineet luonnollisesta ravinnosta.
Food-Grown® menetelmällä valmistettu.
41.90 EUR
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Erityisesti naisille kehitetty, ravintomuotoinen Food-Grown® valmiste, joka sisältää vitamiineja, mineraaleja, ravinnetiheää täysruokaa ja yrttiuutteita, jotka on koottu yhteen optimoimaan elimistön antioksidanttisuojausta. Tuote sopii naisille, joilla on vaativa elämäntyyli tai kuluttava elinympäristö. Antaa lisätukea immuunijärjestelmälle.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Erityisesti naisille kehitetty, ravintomuotoinen Food-Grown® valmiste, joka sisältää vitamiineja, mineraaleja, ravinnetiheää täysruokaa ja yrttiuutteita, jotka on koottu yhteen optimoimaan elimistön antioksidanttisuojausta. Tuote sopii naisille, joilla on vaativa elämäntyyli tai kuluttava elinympäristö. Antaa lisätukea immuunijärjestelmälle. Keskeiset hyödyt - Viinirypäleen siemen ja männyn kuori antavat lisätukea vaativassa elämäntyylissä. - Sinkki edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. - Maarianohdake ja kurkuma vaikuttavat naisen elimistöä tasapainottavasti.

EAN: 610370601518

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...