BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
Uutuus
20%
Living Nutrition Fermentoitu Astragalus
Living Nutrition Fermentoitu Astragalus
Living Nutrition Fermentoitu Astragalus
säästät 5.99 EUR

Living Nutrition Fermentoitu Astragalus

Henkinen & Fyysinen hyvinvointi.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
23.96 EUR
29.95 EUR
177.48 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Luomulaatuinen Fermentoitu Astragalus ravitsee monipuolisesti kehoa. Fermentointi tuo astragaluksen eli kurjenherneenjuuren parhaat puolet esiin, aktivoimalla sen tärkeät kasviyhdisteet erittäin biohyödynnettävään muotoon.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Luomulaatuinen Fermentoitu Astragalus ravitsee monipuolisesti kehoa. Fermentointi tuo astragaluksen eli kurjenherneenjuuren parhaat puolet esiin, aktivoimalla sen tärkeät kasviyhdisteet erittäin biohyödynnettävään muotoon. Tämä elävä, aktivoitujen flavonoidien, saponiinien, polyfenolien sekä entsyymien, peptidien ja mikrobien synergisesti toimiva kokonaisuus antaa elimistösi käyttöön koko yrtin sisältämän elinvoiman. Astragalus on adaptogeeninen yrtti, joka tunnetaan myös lempinimellä ”johtaja”. Tämä perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä pitkään käytössä ollut yrtti tukee henkisestä ja fyysisestä hyvinvointia sekä palautumista rasituksesta. Astragalus tunnetaan erityisesti kyvystään vahvistaa kehon puolustusmekanismeja taudinaiheuttajia vastaan. Astragalus on täynnä antioksidantteja, jotka auttavat suojelemaan soluja hapetusstressiltä. Astragalus tukee myös normaalia verenpainetta. Living Nutritionin luomuyrttivalmisteet Living Nutritionin fermentoidut luomuyrttivalmisteet on koostettu niin, että yrtit saavat kaiken tarvitsemansa voidakseen puhjeta täyteen kukoistukseensa. Kefiiri-kombucha-fermentoinnin avulla yrtti muuntuu erittäin bioaktiiviseen tilaan. Fermentoidut yrttimme ovat eläviä ravintokomplekseja, hyvin ihmiskehon hyödynnettävissä ja täynnä aktiivisia, terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä. Tämä elävä, aktivoitujen polyfenolien, mikroravinteiden, entsyymien, mikrobien ja peptidien synergisesti toimiva ”sinfonia” kohottaa luomuyrttiemme elinvoiman uudelle tasolle. • 100% luomukasveista fermentoitua ravintoa, ilman eristettyjä aineita, lisä- tai täyteaineita. • Ovat esisulatettuja ja muodossa, jonka kehomme voi helposti hyödyntää. • Sisältävät kohonneen määrän bioaktiivisia ravinteita aktivoituja polyfenoleja, entsyymejä, peptidejä ja muita ravinteita. • Yrttien ainesosat ovat keskinäisessä tasapainossa ja toimivat synergiassa. • Pakastekuivattu entsyymien ja mikrobien taltioimiseksi. • Hellävarainen vatsalle • Ei lisäaineita tai säilöntäaineita • Ei vehnää, sokeria, hiivaa, tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024683

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...