BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
Uutuus
20%
Wild Nutrition KSM-66 Ashwagandha Plus
Wild Nutrition KSM-66 Ashwagandha Plus
Wild Nutrition KSM-66 Ashwagandha Plus
säästät 6.38 EUR

Wild Nutrition KSM-66 Ashwagandha Plus

Stressiin ja kiireiseen elämään.
Raaka-aineet luonnollisesta ravinnosta.
Food-Grown® menetelmällä valmistettu.
25.52 EUR
31.90 EUR
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Kehon stressinsietokykyä tukemaan suunniteltu KSM-66® Ashwagandha Plus sisältää 500mg luomulaatuista ashwagandhan juuriuutetta, sekä sen kanssa yhdessä toimivaa, ravintomuotoista Food-Grown® magnesiumia. Ashwagandhan juuri uutetaan ainutlaatuisella Green Pharmacy- uuttomenetelmällä, jossa ei käytetä kemiallisia liuottimia tai alkoholia.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kehon stressinsietokykyä tukemaan suunniteltu KSM-66® Ashwagandha Plus sisältää 500mg luomulaatuista ashwagandhan juuriuutetta, sekä sen kanssa yhdessä toimivaa, ravintomuotoista Food-Grown® magnesiumia. Ashwagandhan juuri uutetaan ainutlaatuisella Green Pharmacy- uuttomenetelmällä, jossa ei käytetä kemiallisia liuottimia tai alkoholia. Keskeiset hyödyt - Kiireisen elämäntavan tueksi. - Ehkäisee loppuunpalamista. - Ihmisille, joiden on vaikea rentoutua kiireisen elämän keskellä. - Sopii teineille, miehille ja naisille, kaikissa elämänvaiheissa.

EAN: 634158637360

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...