Ravinto ja terveys

Wild Nutrition KSM-66 Ashwagandha Plus

Stressiin ja kiireiseen elämään.
Raaka-aineet luonnollisesta ravinnosta.
Food-Grown® menetelmällä valmistettu.
31,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kehon stressinsietokykyä tukemaan suunniteltu KSM-66® Ashwagandha Plus sisältää 500mg luomulaatuista ashwagandhan juuriuutetta, sekä sen kanssa yhdessä toimivaa, ravintomuotoista Food-Grown® magnesiumia. Ashwagandhan juuri uutetaan ainutlaatuisella Green Pharmacy- uuttomenetelmällä, jossa ei käytetä kemiallisia liuottimia tai alkoholia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kehon stressinsietokykyä tukemaan suunniteltu KSM-66® Ashwagandha Plus sisältää 500mg luomulaatuista ashwagandhan juuriuutetta, sekä sen kanssa yhdessä toimivaa, ravintomuotoista Food-Grown® magnesiumia. Ashwagandhan juuri uutetaan ainutlaatuisella Green Pharmacy- uuttomenetelmällä, jossa ei käytetä kemiallisia liuottimia tai alkoholia. Keskeiset hyödyt - Kiireisen elämäntavan tueksi. - Ehkäisee loppuunpalamista. - Ihmisille, joiden on vaikea rentoutua kiireisen elämän keskellä. - Sopii teineille, miehille ja naisille, kaikissa elämänvaiheissa.

EAN: 634158637360

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita