Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Puhdas+ Beauty Kollageeni & Glutationi
Puhdas+ Beauty Kollageeni & Glutationi
Puhdas+ Beauty Kollageeni & Glutationi
Puhdas+|120 kaps

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Glutationi

Kollageeni, glutationi, biotiini, sinkki ja C-vitamiini
Viisi tehokasta ainesosaa kauneuden tukemiseen
Ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin
39.9 EUR
798.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Beauty Kollageeni & Glutationi sisältää tehokkaan ja ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia, jotka tukevat ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Glutationi

Puhdas+ Kollageeni & Glutationi sisältää 5 tehokasta ainesosaa, jotka tukevat kauneuttasi kokonaisvaltaisesti! Kollageeni-, glutationi-, biotiini-, sinkki-, C-vitamiinivalmiste hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin.

Kollageeni & Glutationi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hyvin imeytyvää 1. tyypin kalakollageenia sekä C-vitamiinia, joka on välttämätön kollageenin muodostumiselle ihon normaalia toimintaa varten.

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.

Kapselit sisältävät myös glutationia, joka on jokaisesta solusta löytyvä tripeptidi. Sen määrä elimistössä vähenee ikääntymisen myötä. Mukana on myös biotiinia ja sinkkiä. Biotiini edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina, sinkki vuorostaan edistää ihon ja kynsien pysymistä normaaleina.

Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä, joiden valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntä-, väri- ja pintakäsittelyaineita.

EAN: 6430050004781

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...