Ravinto ja terveys
Puhdas+ | 60 kaps

Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni & Melatoniini

Kollageeni-, melatoniini-, C-vitamiinivalmiste iholle ja hiuksille
Kehitetty ja valmistettu Suomessa
Tue ihon uudistumista yön aikana!
24,90 €
957,69 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Beauty Sleep - Kollageeni & Melatoniini on ainutlaatuinen yhdistelmä kollageenia, hyaluronihappoa, resveratrolia, C-vitamiinia ja biotiinia. Ota makoisat kauneusunet, joiden aikana ihosi lepää ja uusiutuu!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni-, melatoniini- ja C-vitamiinivalmiste

Puhdas+ Beauty Sleep - Kollageeni & Melatoniini sisältää kollageenin ja melatoniinin lisäksi hyaluronihappoa, kärsimyskukkaa, biotiinia, C-vitamiinia ja resveratrolia. Ihon ja hiusten hyvinvoinnin tukemiseen!

Anna ihosi levätä ja uusiutua yön aikana. Puhdas+ Beauty Sleep Kollageeni & Melatoniini on ensimmäinen tuote Suomessa, joka sisältää sekä kollageenia että melatoniinia. Ihon syvät kerrokset työskentelevät yöllä korjatakseen päivän aikana syntyneitä vaurioita. Yöllä ihosolut uusiutuvat nopeammin ja kollageenin tuotanto käynnistyy. Puhdas+ Kollageeni & Melatoniini sisältää ihoa ja hiuksia hoitavan tehokkaan yhdistelmän kollageenia, hyaluronihappoa, resveratrolia, C-vitamiinia ja biotiinia. Kärsimyskukka ja melatoniini valmistelevat sinut pehmeästi höyhensaarille.

Kollageeni, hyaluronihappo, resveratroli, C-vitamiini ja biotiini tukevat ihon tärkeiden ravintoaineiden saantia. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina.

EAN: 6430077251182

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita