Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Vivania Beauty Shot Raparperi-Mansikka
Vivania Beauty Shot Raparperi-Mansikka
Vivania Beauty Shot Raparperi-Mansikka

Vivania Beauty Shot Raparperi-Mansikka

Elinvoimaa iholle.
Vahvistamaan ja edistämään ihon kimmoisuutta.
Ylläpitämään ihon tervettä rakennetta.
18.9 EUR
37.80 EUR/L
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nestemäinen kollageeni-, hyaluronihappo- ja C-vitamiinivalmiste kauneudelle! Sisältää hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan® kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka vahvistavat ihon rakennetta ja edistävät sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Vivania Beauty Shot -neste sisältää yhdistelmän hydrolysoitua Peptan-kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia, jotka auttavat vahvistamaan ihon rakennetta ja edistämään ihon kimmoisuutta sekä kosteustasapainoa.

Kollageeni on ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa.

Hyaluronihappo on myös kehon oma luonnollinen aine, jota esiintyy kaikissa elollisissa organismeissa. Se auttaa sitomaan vettä, mikä tasoittaa juonteita ja kiinteyttää ihoa lisäten myös sen kimmoisuutta.

C-vitamiini on välttämätön kollageenin muodostumiselle elimistössä ja edistää luonnollista kollageenin tuotantoa ihon normaalia toimintaa varten.

Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia kuten myös hyaluronihappoa heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät.

Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan nautittavan 50 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä.

 

EAN: 6428300004278

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...