Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Uutuus
Wild Nutrition Skin Hair & Nails- kauneuskapseli
Wild Nutrition Skin Hair & Nails- kauneuskapseli
Wild Nutrition Skin Hair & Nails- kauneuskapseli

Wild Nutrition Skin Hair & Nails- kauneuskapseli

Ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin.
Raaka-aineet luonnollisesta ravinnosta.
Food-Grown® menetelmällä valmistettu.
41.90 EUR
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Erityisesti naisille ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin suunniteltu kauneusvalmiste, joka sisältää yhdistelmän kauneutta sisältäpäin tukevia, ravintomuotoisia Food-Grown® vitamiineja ja mineraaleja, täysravintoa ja yrttiuutteita. Valmiste sisältää runsaasti sinkkiä tukemaan hiusten ja kynsien terveyttä, seleeniä ja jodia hiuksille, kuparia normaalin ihon pigmentin tukemiseen sekä antioksidanttista mangaania ja C-vitamiinia.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Erityisesti naisille ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin suunniteltu valmiste, joka sisältää yhdistelmän kauneutta sisältäpäin tukevia, ravintomuotoisia Food-Grown® vitamiineja ja mineraaleja, täysravintoa ja yrttiuutteita. Valmiste sisältää runsaasti sinkkiä tukemaan hiusten ja kynsien terveyttä, seleeniä ja jodia hiuksille, kuparia normaalin ihon pigmentin tukemiseen sekä antioksidanttista mangaania ja C-vitamiinia. Sisältää myös luonnollista rikkiä normaalin sidekudoksen muodostumiseen sekä nokkosta ja aswhagandhaa. Keskeiset hyödyt - Ashwagandha tasapainottamaan. - C-vitamiinia kollageenin muodostumiseen. - Nokkosta ihon hehkuun.

EAN: 610370614006

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...