Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Uutuus
Foodin Supervege, kasviproteiinisekoitus, maustamaton (L)
Foodin Supervege, kasviproteiinisekoitus, maustamaton (L)
Foodin Supervege, kasviproteiinisekoitus, maustamaton (L)
Foodin Oy|600 g

Foodin Supervege, kasviproteiinisekoitus, maustamaton (L)

Kolmen luomulaatuisen kasviproteiinin sekoitus.
Sisältää kaikkia vältttämättömiä aminohappoja.
Vegaaninen.
19.9 EUR
33.17 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Foodin Supervege on maustamaton, vegaaninen kasviproteiinisekoitus, joka sisältää kolmea luomulaatuista proteiinia samassa paketissa. Erinomainen valinta aktiivisen kasvissyöjän arkeen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Supervege - luomulaatuinen ja maustamaton kasviproteiinisekoitus 

Foodinin Supervege on ainutlaatuinen vegaaninen kolmen luomulaatuisen kasviproteiinin sekoitus, joka sisältää laadukkaita riisi- ja herneproteiinia sekä erityisen proteiinipitoista seitsemänkymmentäprosenttista hamppuproteiinia. Supervege sopii erinomaisesti osaksi aktiivista arkea ja kasviperäistä ruokavaliota sisältäen kaikkia välttämättömiä aminohappoja.

Foodin Supervegen käyttö ja annostelu 

Sekoita 0,5-1 dl supervegeä veteen (3 dl) tai muuhun haluamaasi nesteeseen ja nauti! Supervege sopii myös smoothieisiin ja ruoanlaittoon lisäämään esimerkiksi leivonnaisten proteiinipitoisuutta. Yksi annos 30 g (1 dl) sisältää noin 22,7 g proteiinia.

Proteiinit auttavat kehoa palautumisessa, kehittävät lihasmassaa, vahvistavat ja antavat energiaa pitkällä aikavälillä. Proteiinit koostuvat aminohapoista, jotka suorittavat keholle välttämättömiä toimintoja, mutta koska keho ei tuota niitä kaikkia itse, on jokaisen huolehdittava riittävästä proteiininsaannista oman kehonsa tarpeiden mukaan. Ja silloin kannattaa valita luonnollinen proteiinin lähde.

Foodinilla pyritään edistämään vastuullista ruokakulttuuria, oli kyse laadukkaista, ylellisistä ruoanlaittoöljyistä tai treenin aikana nautittavasta ravintolisästä. Foodinilla huolehditaan kemikaalisista analyyseistä ja fysiologisista testeistä, sekä raskasmetallien, torjunta-aineiden ja mikrobiologisten testien teettämisestä. Foodinin proteiinivalmisteissa ei ole lainkaan täyte-, tai säilöntäaineita, jotta asiakkaiden olisi helpompaa tehdä hyviä valintoja.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Katso videolta Foodinin tarina:

EU:n lehtimerkki (luomu)

EAN: 6430055215434

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...