Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Uutuus
Living Nutrition Fermentoitu Kärsimyskukka
Living Nutrition Fermentoitu Kärsimyskukka
Living Nutrition Fermentoitu Kärsimyskukka

Living Nutrition Fermentoitu Kärsimyskukka

Uni, hermostuneisuus, levollisuus.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
26.95 EUR
199.63 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Luomulaatuinen Fermentoitu Kärsimyskukka sisältää tätä kauniin kukan mukaan nimettyä suosittua yrttiä. Kärsimyskukka eli passiflora sisältää voimakkaita flavonoideja kuten krysiinia. Fermentointi on paras tapa aktivoida kärsimyskukan hyödylliset yhdisteet, sillä tämä valmistusmenetelmä synnyttää tehokkaasti elimistön hyödynnettävissä olevan mikroravinteiden synergian, samaan aikaan säilyttäen kasvin alkuperäisen energeettisen tarkoitusperän.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Luomulaatuinen Fermentoitu Kärsimyskukka sisältää tätä kauniin kukan mukaan nimettyä suosittua yrttiä. Kärsimyskukka eli passiflora sisältää voimakkaita flavonoideja kuten krysiinia. Fermentointi on paras tapa aktivoida kärsimyskukan hyödylliset yhdisteet, sillä tämä valmistusmenetelmä synnyttää tehokkaasti elimistön hyödynnettävissä olevan mikroravinteiden synergian, samaan aikaan säilyttäen kasvin alkuperäisen energeettisen tarkoitusperän. Kärsimyskukkaa on perinteisesti käytetty tukemaan unen saantia, lievittämään hermostuneisuutta sekä lisäämään levollisuuden tunnetta. Living Nutritionin Fermentoitu Kärsimyskukka on täydellinen yrtti tukemaan kehon tasapainoa ja harmoniaa stressaavina ajanjaksoina. Living Nutritionin luomuyrttivalmisteet Living Nutritionin fermentoidut luomuyrttivalmisteet on koostettu niin, että yrtit saavat kaiken tarvitsemansa voidakseen puhjeta täyteen kukoistukseensa. Kefiiri-kombucha-fermentoinnin avulla yrtti muuntuu erittäin bioaktiiviseen tilaan. Fermentoidut yrttimme ovat eläviä ravintokomplekseja, hyvin ihmiskehon hyödynnettävissä ja täynnä aktiivisia, terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä. Tämä elävä, aktivoitujen polyfenolien, mikroravinteiden, entsyymien, mikrobien ja peptidien synergisesti toimiva ”sinfonia” kohottaa luomuyrttiemme elinvoiman uudelle tasolle. • 100% luomukasveista fermentoitua ravintoa, ilman eristettyjä aineita, lisä- tai täyteaineita. • Ovat esisulatettuja ja muodossa, jonka kehomme voi helposti hyödyntää. • Sisältävät kohonneen määrän bioaktiivisia ravinteita aktivoituja polyfenoleja, entsyymejä, peptidejä ja muita ravinteita. • Yrttien ainesosat ovat keskinäisessä tasapainossa ja toimivat synergiassa. • Pakastekuivattu entsyymien ja mikrobien taltioimiseksi. • Hellävarainen vatsalle • Ei lisäaineita tai säilöntäaineita • Ei vehnää, sokeria, hiivaa tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024713

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...