Ravinto ja terveys

Living Nutrition Fermentoitu Valeriaana

Rentouttamaan ja rauhoittamaan mieltä.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
29,95 €
221,85 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Luomulaatuinen Fermentoitu Valeriaana on ainutlaatuinen yrttivalmiste mielelle. Valeriaana eli rohtovirmajuuri on vahva aromaattinen yrtti, jota on perinteisesti käytetty rentouttamaan ja rauhoittamaan mieltä sekä tukemaan unen tuloa. Fermentointi aktivoi valeriaanan tärkeät kasviyhdisteet kuten flavonoidit ja terpeenit, säilyttäen samaan aikaan kasvin kokonaisvaltaisen tasapainon.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Luomulaatuinen Fermentoitu Valeriaana on ainutlaatuinen yrttivalmiste mielelle. Valeriaana eli rohtovirmajuuri on vahva aromaattinen yrtti, jolla on käyttöhistoria antiikin Rooman ajoilta asti. Sitä on perinteisesti käytetty rentouttamaan ja rauhoittamaan mieltä sekä tukemaan unen tuloa. Fermentointi aktivoi valeriaanan tärkeät kasviyhdisteet kuten flavonoidit ja terpeenit, säilyttäen samaan aikaan kasvin kokonaisvaltaisen tasapainon. Fermentointi lisää valeriaanan arvokkaita mikroravinteita, entsyymejä ja kasviyhdisteitä, auttaen kehoa tasaannuttamaan mielialaa ja valmistautumaan levollisiin yöuniin. Living Nutritionin luomuyrttivalmisteet Living Nutritionin fermentoidut luomuyrttivalmisteet on koostettu niin, että yrtit saavat kaiken tarvitsemansa voidakseen puhjeta täyteen kukoistukseensa. Kefiiri-kombucha-fermentoinnin avulla yrtti muuntuu erittäin bioaktiiviseen tilaan. Fermentoidut yrttimme ovat eläviä ravintokomplekseja, hyvin ihmiskehon hyödynnettävissä ja täynnä aktiivisia, terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä. Tämä elävä, aktivoitujen polyfenolien, mikroravinteiden, entsyymien, mikrobien ja peptidien synergisesti toimiva ”sinfonia” kohottaa luomuyrttiemme elinvoiman uudelle tasolle. • 100% luomukasveista fermentoitua ravintoa, ilman eristettyjä aineita, lisä- tai täyteaineita. • Ovat esisulatettuja ja muodossa, jonka kehomme voi helposti hyödyntää. • Sisältävät kohonneen määrän bioaktiivisia ravinteita aktivoituja polyfenoleja, entsyymejä, peptidejä ja muita ravinteita. • Yrttien ainesosat ovat keskinäisessä tasapainossa ja toimivat synergiassa. • Pakastekuivattu entsyymien ja mikrobien taltioimiseksi. • Hellävarainen vatsalle • Ei lisäaineita tai säilöntäaineita • Ei vehnää, sokeria, hiivaa tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024720

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita