Ravinto ja terveys

Living Nutrition Night Time

Tukemaan rauhallisia yöunia.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
26,95 €
199,63 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Luomusertifioitu Night Time on yhdistelmä rentouttavia yrttejä mukaan lukien valeriaanaa, kärsimyskukkaa ja humalaa tukemaan rauhallisia yöunia. Yrtit on fermentoitu, jotta niiden yhdisteet aktivoituvat ja vaikutus tehostuu.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Luomusertifioitu Night Time on yhdistelmä rentouttavia yrttejä mukaan lukien valeriaanaa, kärsimyskukkaa ja humalaa tukemaan rauhallisia yöunia. Yrtit on fermentoitu, jotta niiden yhdisteet aktivoituvat ja vaikutus tehostuu. Living Nutritionin luomuyrttivalmisteet Living Nutritionin fermentoidut luomuyrttivalmisteet on koostettu niin, että yrtit saavat kaiken tarvitsemansa voidakseen puhjeta täyteen kukoistukseensa. Kefiiri-kombucha-fermentoinnin avulla yrtti muuntuu erittäin bioaktiiviseen tilaan. Fermentoidut yrttimme ovat eläviä ravintokomplekseja, hyvin ihmiskehon hyödynnettävissä ja täynnä aktiivisia, terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä. Tämä elävä, aktivoitujen polyfenolien, mikroravinteiden, entsyymien, mikrobien ja peptidien synergisesti toimiva ”sinfonia” kohottaa luomuyrttiemme elinvoiman uudelle tasolle. • 100% luomukasveista fermentoitua ravintoa, ilman eristettyjä aineita, lisä- tai täyteaineita. • Ovat esisulatettuja ja muodossa, jonka kehomme voi helposti hyödyntää. • Sisältävät kohonneen määrän bioaktiivisia ravinteita kuten polyfenoleja, entsyymejä, peptidejä, bioflavonoideja ja muita ravinteita. • Yrttien ainesosat ovat keskinäisessä tasapainossa ja toimivat synergiassa. • Pakastekuivattu entsyymien ja mikrobien taltioimiseksi. • Hellävarainen vatsalle • Ei vehnää, sokeria, hiivaa tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024829

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita