Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Sininen Uni Melatoniini 1,9 mg
Sininen Uni Melatoniini 1,9 mg
Sininen Uni Melatoniini 1,9 mg

Sininen Uni Melatoniini 1,9 mg

Edistämään unensaantia ja tahdittamaan elimistön sisäistä kelloa.
Auttaa nukahtamaan nopeammin, kun unen tulo on viivästynyt.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
18.9 EUR
651.72 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Paremmat yöt, pirteämmät päivät! Ravintolisä aikaeron tuntemusten ja viivästyneen unijakson itsehoitoon. Nopeavaikutteinen melatoniini on itsehoitoon tarkoitettu ravintolisä, joka auttaa nukahtamaan nopeammin ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

SininenUni melatoniini 1,9 mg nopeavaikutteinen melatoniini on itsehoitoon tarkoitettu ravintolisä. Se auttaa nukahtamaan nopeammin, kun unen tulo on viivästynyt, ja auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniini on ns. yöhormoni, jota erittyy käpyrauhasesta valaistuksen vähetessä. Se tahdittaa elimistön sisäistä kelloa säädellen vuorokausirytmiä ja edistäen unensaantia. Eritys on suurimmillaan yöllä pimeän aikaan. Iän myötä melatoniinin eritys elimistössä vähenee, jolloin kehon tuottama melatoniini ei välttämättä riitä hyvän yöunen takaamiseksi. Melatoniinin eritystä ja vuorokausirytmin ylläpitoa estää myös illalla nautittu alkoholi, joten univaikeuksissa alkoholin nauttimiseen on myös syytä kiinnittää huomiota ja rajoittaa sen käyttöä.

EAN: 6430029911225

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...