Ravinto ja terveys
Terranova | 50 kaps

Terranova Lutein 20 mg Complex

Synergistinen luteiini.
Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.
Magnifood Complex: lehtikaali, mustikka, vesikrassi, tyrni ja rosmariini.
28,90 €
1 445,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Terranova Luteiini 20 mg Complex - synergistinen luteiini silmille! Yhdistelmä luteiinia, mustikan ja tyrnin flavonoideja, alfalipoiinihappoa sekä lehtikaalia, vesikrassia ja rosmariinia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Terranova Luteiini 20 mg Complex

Terranova Luteiini 20 mg Complex on yhdistelmä luteiinia, mustikan ja tyrnin flavonoideja, alfalipoiinihappoa sekä lehtikaalia, vesikrassia ja rosmariinia. Magnifood Complex -kasviyhdistelmän terapeuttiset kasvit tehostavat luteiinin hyödyntämistä kehossa ja tuovat lisähyötyä käyttäjälleen.

Luteiini on yksi monesta luonnossa esiintyvästä karotenoidipigmentistä. Elimistö ei pysty tuottamaan luteiinia, joten sitä on saatava ravinnosta. Luteiinia löytyy silmän verkkokalvon keltatäplästä, makulasta, joka vastaa tarkasta näkökyvystä. Luteiini auttaa tukemaan antioksidanttisesti makulaa haitallisilta valon ja UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Luteiinin keltainen väri suodattaa myös sinistä valoa pois silmästä, mikä voi auttaa vähentämään muun muassa tableteista ja puhelimista tulevia haittavaikutuksia silmille.

Lehtikaali on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien (sulforafaani ja indoli-3-karbinoli) lähde. Mustikka vuorostaan sisältää runsaasti C-vitamiinia ja mangaania. Mustikassa on myös merkittävässä määrin antosyanosidi-flavanoideja.

Vesikrassi sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja sekä flavonoideja ja se on myös erinomainen rikkipitoisten yhdisteiden (esimerkiksi glukosinolaatit) lähde. Vesikrassi sisältää myös C-vitamiinia, folaatteja, K-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa.

Tyrni on yksi parhaimpia E-vitamiinin ja sen johdannaisten (tokoferolit ja tokotrienolit) lähteitä. Lisäksi se sisältää runsaasti C-vitamiinia sekä erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös omega-7-rasvahappoa. Tyrnimarja sisältää CoQ10:a ja muita antioksidantteja, jotka täydentävät koentsyymi Q10:n vaikutuksia. Marjat sisältävät myös Q10:n imeytymistä tukevia rasvahappoja. Sekä tyrnin marjat että lehdet sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka täydentävät C-vitamiinin toimintaa.

Rosmariini sisältää erittäin tehokkaita antioksidanttiyhdisteitä.

EAN: 5060203790127

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita