Ravinto ja terveys

NORDIQ Nutrition Joint Complex

Nivelten hyvinvoinnin tueksi!
Boswelliaa, MSM:ää, kurkumaa, C-vitamiinia sekä muita ravinteita.
Vegaaninen ja täyteaineeton.
24,90 €
579,07 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NORDIQ Nutrition Joint Complex on ravintolisä aktiivisen ja liikunnallisen elämän tueksi! Joint Complex sisältää runsaasti nivelten hyvinvointia tukevia kasviperäisiä aineita, kuten kurkumaa ja boswelliaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

NORDIQ Nutrition Joint Complex - aktiivisen elämän tueksi!

Joint Complex sisältää runsaasti nivelten hyvinvointia tukevia kasviperäisiä aineita, kuten kurkumaa ja boswelliaa. C-vitamiini edistää kollageenin normaalia rakentumista rustoissa ja mangaani edistää sidekudosten normaalia muodostumista. Joint Complex sisältää myös inkivääriä, MSM:ää, kversetiiniä, ruusunmarjaa, bromelaiinia ja mustikkaa!

Aktiivisen ja liikunnallisen elämän tueksi, rasittuneille ja jäykille nivelille sekä luuston ja nivelten hyvinvoinnin tukemiseen.

Mikä tekee Joint Complex -valmisteesta erityisen?

Joint Complex sisältää laajan kirjon nivelten terveydelle hyödyllisiä ravintoaineita sekä terveellisiä kasviravinteita.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten ja boswellia tukee nivelten joustavuutta.

Joint Complexin sisältämää kurkumaa on käytetty nivelten ja luiden hyvinvoinnin ylläpitoon. Se auttaa myös suojaamaan niveliä ja ylläpitämään nivelten joustavuutta.

Tehokkaana hapettumista ehkäisevänä aineena inkivääri auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja välttämään aamujäykkyyttä.

Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista nivelissä ja rustossa ja MSM on luontainen rikin lähde.

EAN: 6430065092025

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita