BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
Uutuus
20%
Planet Paleo Bone Broth Turmeric luuliemi
Planet Paleo Bone Broth Turmeric luuliemi
Planet Paleo Bone Broth Turmeric luuliemi
säästät 7.98 EUR
Planet Paleo|225g

Planet Paleo Bone Broth Turmeric luuliemi

Terveysvaikutteinen helppokäyttöinen luuliemi.
Nivelille, sidekudoksille ja vastustuskyvylle.
Eettisesti tuotettua luuliemijauhetta.
31.92 EUR
39.90 EUR
141.87 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Planet Paleo tuo luuliemen nykymaailmaan herkullisella ja kätevästi nautittavalla tavalla. Luomusertifioitu Planet Paleo luuliemi on valmistettu niityllä laiduntaneesta pohjoismaisesta karjasta hitaasti höyryttäen, jotta kaikki tehokkaat ravinteet vapautuvat.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Planet Paleo tuo luuliemen, muinaisen tervehdyttävän ruoan, nykymaailmaan herkullisella ja kätevästi nautittavalla tavalla. Luomusertifioitu Planet Paleo luuliemi on valmistettu niityllä laiduntaneesta pohjoismaisesta karjasta. Luuliemi on valmistettu hitaasti höyryttäen, jotta kaikki tehokkaat ravinteet vapautuvat. Jauhe sisältää kollageeniproteiinia, glukosamiinia, hyaluronihappoa ja runsaasti terveyttä tukevia mineraaleja. Luomuyrtit, kuten kurkuma, valkosipuli ja mustapippuri tuovat lisää makua ja ravitsemuksellisia hyötyjä. Lisää kaksi reilua ruokalusikallista jauhetta kuppiin vettä tai muuta nestettä. Juo lientä lämmittävänä juomana kuten teetä, tai käytä sitä ravitsevana perustana suosikkiresepteillesi. Tämä tuote ei sisällä paakkuuntumisenestoaineita. Sekoita hyvin paakkujen välttämiseksi. Sisältää 25 annosta. Luuliemen käyttötarkoitukset: Nivelten ja sidekudosten vahvistaminen. Vastustuskyky ja elimistön puhdistaminen. Luuliemi on luonnollinen kollageenin, glukosamiinin, kondroitiinin, hyaluronihapon ja mineraalien lähde, joten se on hyväksi myös hiuksille, iholle ja kynsille. Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua luuliemijauhetta (niityllä laiduntaneesta naudasta) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin. Planet Paleo on ottanut paleo-ruokavalion parhaat periaatteet ja päivittänyt ne 2000-luvulle istuviksi. Naturopaatti Ben Shoulderin kehittämissä tuotteissa yhdistyvät perinteinen esi-isiemme ruokavalio sekä tämän päivän tieteellinen ymmärrys kehomme ravitsemustarpeista.

Soil Association Organic

EAN: 634158970436

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...