Ravinto ja terveys
Planet Paleo | 225 g

PLANET PALEO PURE COLLAGEN

100% hyvin imeytyvää, hydrolisoitua kollageenia
Korkealaatuinen kollageenijauhe
Ihon, hiusten ja nivelten hyvinvointia!
30,90 €
137,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Planet Paleo Pure Collagen on korkealaatuinen ja eettinen kollageeni, joka sisältää hydrolisoitua kollageenia tukemaan monipuolisesti terveyttä ja hyvinvointia!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Planet Paleo Pure Collagen

Planet Paleo Pure Collagen sisältää hyvin imeytyvää hydrolisoitua kollageenia eli kollageenipeptideja tukemaan monipuolisesti terveyttä ja hyvinvointia. Kollageeni on yksi tärkeimmistä kehon proteiineista, sillä se toimii ihon, nivelten, luiden, verisuonten sekä ruoansulatuskanavan pinnan rakennusaineena. Kollageenijauhe saadaan niityllä vapaasti laiduntaneen naudan nahasta, luusta ja sidekudoksista. Planet Paleo Pure Collagen on 100% kollageenivalmiste. Kollageeni on ainutlaatuinen proteiinin lähde, joka sisältää runsaasti glysiini- ja proliini-aminohappoja, joita on niukasti useimmissa proteiinin lähteissä.

Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa.

Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen naudan tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin. Kollageeni on ihon hyvinvoinnille elintärkeä proteiini ja sen luontainen tuotanto alkaa hidastumaan pikkuhiljaa jo noin 25-vuotiaana ja lakkaa kokonaan noin 50-vuotiaana. Samalla kollageenin rakenne heikentyy. Kollageenin väheneminen hidastaa esimerkiksi nivelten, jänteiden, rustojen, ihon, hiusten ja kynsien uusiutumista sekä joustavuutta. Kollageeni vaikuttaa myös ihon elastisuuteen, täyteläisyyteen ja kosteuteen, joten sitä kannattaa alkaa nauttia hyvissä ajoin.

30 annosta. Sisältää annoslusikan. 7.5 g annos sisältää 7500 mg kollageenihydrolysaattia.

EAN: 5081304345368

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita