Ravinto ja terveys
Solgar | 50tabl

Solgar DLPA DL-Phenylalanine 500 mg

Korkealaatuinen DL-fenyylialaniini-aminohappovalmiste
Välttämätön aminohappo keholle
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
21,90 €
644,12 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Solgar® DLPA (DL-Fenyylialaniini) on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää luonnollista L-fenyylialaniinia sekä sen vastakkaista D-muotoa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Fenyylialaniini on ihmiselle välttämätön aminohappo. Sitä on eniten ruoka-aineissa, joissa on paljon proteiinia, mm. lihassa, kalassa, kananmunissa ja maitotuotteissa. Solgar® DLPA (DL-Fenyylialaniini) on korkealaatuinen aminohappovalmiste, joka sisältää luonnollista L-fenyylialaniinia sekä sen vastakkaista D-muotoa. Aminohappoja on useita, ne ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta parhaiten mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta. Solgar DLPA DL-Phenylaline ravintolisä sisältää 500 mg DL-fenyylialaniinia. Tuote on maidoton, gluteeniton, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, soijaton, vehnätön, hiivaton ja se sopii sekä kasvisyöjille että vegaaneille

EAN: 33984010109

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita