Ravinto ja terveys
Solgar | 30tabl

Solgar Hyaluronic Acid 30 tabl.

Ihosi ylin ystävä.
Lisää ihon kosteutta ja kollageenipitoisuutta
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
64,90 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kollageenilla varustettu Solgar-hyaluronihappo ravitsee ihoa sisältäpäin parantamalla merkittävästi ihon kimmoisuutta ja lisäämällä kollageenipitoisuutta ihossa. 

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Ravitse ihoa sisältäpäin!

Solgar Hyaluronic Acid 30 sisältää hyaluronihappoa, joka on luonnollinen polysakkaridi, sitä esiintyy kaikissa elävissä organismeissa. Hyaluronihappoa on kutsuttu "Nuoruuden lähteen avaimeksi" ja se on ihosi ylin ystävä ja erittäin suosittu ja käytetty ravintolisä ihon kauneudestaan huolehtivien keskuudessa. 

Sisältää patentoitua BioCell Collagen ll®-uutetta, ainutlaatuista ja tehokkaasti imeytyvää kollageenia, jossa myös hyaluronihappoa BioCell Collagen ll®-uutteen on kliinisesti todistettu vähentävän juonteita ja lisäävän ihon kosteutta ja kollageenipitoisuutta Sisältää myös C-vitamiinia, jota tarvitaan ihon omaan kollageenin tuotantoon

EAN: 33984014176

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita