Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
AromaStick BALANCE tuoksupuikko
AromaStick BALANCE tuoksupuikko
AromaStick BALANCE tuoksupuikko
Aromastick|0,8 ml

AromaStick BALANCE tuoksupuikko

Tuoksu, joka stimuloi, rentouttaa ja tyynnyttää
Stressin keskelle
7.9 EUR
9875.00 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tasapainottava tuoksu mielen tyyneyteen. Tuoksupuikon luomulaatuiset öljyt rentouttavat aisteja ja tasapainottavat arjen stressaavissa tilanteissa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Tuotearvostelu

AromaStick BALANCE tuoksupuikko tyynnyttää ja tasapainottaa

AromaStick BALANCE on tasapainottava tuoksu mielen tyyneyteen. Balance-tuoksupuikko sisältää luomulaatuisia piparminttu-, sypressi-, geranium- ja inkivääriöljyjä, joiden tuoksu stimuloi, rentouttaa ja auttaa mieltä tyyntymään stressin keskellä.

Kaipaatko tasapainoisempaa oloa ja tyyntä mieltä? AromaStick Balance -tuoksupuikko on kehitetty jokapäiväisiin stressaaviin tilanteisiin. Aseta tuoksupuikko nenän alle ja hengitä sisään tyynnyttävien öljyjen tuoksua. AromaStick Balancen tuoksuseoksen nuuhkaisu auttaa mieltä ja kehoa toimimaan tasapainoisesti arjessa. 

Huulivoidepuikon kokoinen Aromastick mahtuu kätevästi taskuun ja kulkee helposti mukana. Näppärän tuoksupuikon avulla pääsetkin nauttimaan tuoksujen hyödyistä milloin ja missä tahansa!

Aromastick-tuotteita käytetään juuri sillä hetkellä, kun tarvetta ilmenee. Tuoksupuikko on tarkoitettu aikuisille ja yli 7-vuotiaille. Sveitsissä valmistettu Aromastick kestää päivittäisessä käytössä 2-3 kuukautta käyttöaktiivisuudesta riippuen.

EAN: 7640150980192

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...