Ravinto ja terveys

Living Nutrition Fermentoitu Sitruunamelissa

Ruoansulatusvaivoihin ja turvotustukseen.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
26,95 €
199,63 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Sitruunamelissa on aromaattinen, vienosti sitruunalta tuoksuva yrtti, joka kuuluu minttujen sukuun. Mintun tapaan sillä on kaasua poistava karminatiivinen vaikutus. Living Nutrition luomulaatuinen Fermentoitu Sitruunamelissa on täynnä arvokkaita mikroravinteita, entsyymejä ja laajakirjoisia kasviyhdisteitä, mukaan lukien rosmariinihappoa, jotka auttavat tuomaan tasapainoa mielelle stressaavina ajanjaksoina.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Sitruunamelissa on aromaattinen, vienosti sitruunalta tuoksuva yrtti, joka kuuluu minttujen sukuun. Mintun tapaan sillä on kaasua poistava karminatiivinen vaikutus. Living Nutrition luomulaatuinen Fermentoitu Sitruunamelissa on täynnä arvokkaita mikroravinteita, entsyymejä ja laajakirjoisia kasviyhdisteitä, mukaan lukien rosmariinihappoa, jotka auttavat tuomaan tasapainoa mielelle stressaavina ajanjaksoina. Fermentoitu sitruunamelissa voi myös olla avuksi silloin kun stressi vaikuttaa fyysisesti vatsan alueella, sillä se voi auttaa helpottamaan ruoansulatusvaivoja ja turvotusta. Living Nutritionin luomuyrttivalmisteet Living Nutritionin fermentoidut luomuyrttivalmisteet on koostettu niin, että yrtit saavat kaiken tarvitsemansa voidakseen puhjeta täyteen kukoistukseensa. Kefiiri-kombucha-fermentoinnin avulla yrtti muuntuu erittäin bioaktiiviseen tilaan. Fermentoidut yrttimme ovat eläviä ravintokomplekseja, hyvin ihmiskehon hyödynnettävissä ja täynnä aktiivisia, terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä. Tämä elävä, aktivoitujen polyfenolien, mikroravinteiden, entsyymien, mikrobien ja peptidien synergisesti toimiva ”sinfonia” kohottaa luomuyrttiemme elinvoiman uudelle tasolle. • 100% luomukasveista fermentoitua ravintoa, ilman eristettyjä aineita, lisä- tai täyteaineita. • Ovat esisulatettuja ja muodossa, jonka kehomme voi helposti hyödyntää. • Sisältävät kohonneen määrän bioaktiivisia ravinteita aktivoituja polyfenoleja, entsyymejä, peptidejä ja muita ravinteita. • Yrttien ainesosat ovat keskinäisessä tasapainossa ja toimivat synergiassa. • Pakastekuivattu entsyymien ja mikrobien taltioimiseksi. • Hellävarainen vatsalle • Ei lisäaineita tai säilöntäaineita • Ei vehnää, sokeria, hiivaa tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024706

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita