Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Solgar Ultimate Calm Daily Support
Solgar Ultimate Calm Daily Support
Solgar Ultimate Calm Daily Support
Solgar Ultimate Calm Daily Support
Solgar|30 caps

Solgar Ultimate Calm Daily Support

Vahvistamaan henkistä kapasiteettia.
Tukemaan tasapainoista mieltä.
Stressaantuneille ja opiskelijoille.
36.9 EUR
738.00 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
B-vitamiini-ruusunjuurivalmiste antamaan henkistä tasapainoa ja mielenrauhaa stressaavina aikoina. Bioaktiivinen Panmol® B-Complex -B-vitamiiniyhdistelmä tukee jaksamista ja normaaleja psykologisia toimintoja. Ruusujuuri tukee tukee adaptogeenisten ominaisuuksiensa ansiosta henkistä tasapainoa ja keskittymiskykyä.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Panmol ® B-Complex ja ruusujuurivalmiste tuomaan henkistä jaksamista ja mielenrauhaa

Solgar® Ultimate Calm Daily Support auttaa vahvistamaan henkistä kapasiteettia nykyelämän stressitekijöitä vastaan ja tukemaan tasapainoista mieltä. Ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste on ihanteellinen esimerkiksi stressaavaan tai kuormittavaan aikaan, opiskelun tueksi ja jännitystiloihin.

Tuote sisältää kahta tieteellisesti tutkittua ainesosaa – kahdeksaa luontaista ja bioaktiivista B-vitamiinia idätetystä kvinoasta (Panmol ® B-Complex) ja kliinisesti tutkittua, standardisoitua Rhodiolife®-ruusujuuriuutetta.

B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukevat hermostoa ja psykologisia toimintoja. Tuote sisältää niasiinia, pantoteenihappoa, B6-vitamiinia, B2-vitamiinia, B1-vitamiinia, foolihappoa, biotiinia ja B12-vitamiinia.

Hyvä tietää! Ultimate Calm Daily Support -tuotteen sisältämän Panmol ®B-Complexin vitamiinit ovat bioaktiivisessa eli nk. ruokamuodossa. Pakkausmerkinnässä vitamiinit on merkitty ei-ruokamuodossa, joista idätettyjen kvinoansiementen patentoidun käsittelyn yhteydessä muodostuu bioaktiivisempia lopulliseen Panmol ®B-Complex -yhdistelmään.

Ruusujuuri tunnetaan adaptogeenisista ominaisuuksistaan, jotka tukevat henkistä tasapainoa ja keskittymiskykyä. Valmisteeseen käytetty Rhodiolife®-ruusujuuri kasvaa Altain vuoristoseudulla Siperiassa. Kasvin juurakko sisältää lukuisia vaikuttavia ainesosia, kuten rosaviineja ja salidrosideja.

EAN: 33984009172

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...