Ravinto ja terveys
Strath | 500 ml

Strath Original Yrttihiivavalmiste

Ravinteet luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa.
Sopii aikuisille ja yli 1-vuotiaille, opiskelijoille, urheilijoille, vanhuksille...
Ei sisällä eläviä hiivasoluja.
27,90 €
33,90 €
55,80 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Strath-yrttihiivavalmiste on superfoodien edelläkävijä jo vuodesta 1961! Strath sopii koko perheelle. Tasapainoa ja jaksamista kiireiseen arkeen!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Strath Original, 500 ml

Strath on superfoodien edelläkävijä jo vuodesta 1961! Yrttihiivavalmisteen sisältämät ravinteet vahvistavat ja tasapainottavat kehoasi kun olet väsynyt, stressaantunut ja kaipaat jaksamista arkeen.

Strath sopii koko perheelle, raskaana oleville ja imettäville naisille, urheilijoille, opiskelijoille, vanhuksille. Ravinteet ovat luonnollisessa, hyvin imeytyvässä muodossa eikä Strath sisällä eläviä hiivasoluja.

Kaksi kuukautta kestävässä, patentoidussa valmistusprosessissa ravintohiivaa (Saccharomyces cerevisiae) ravitaan kymmenillä eri kasveilla (väinönputki, sitruunamelissa, kamomilla, lakritsi, kaneli, salvia, mustaselja, piparjuuri, persilja, timjami jne.). Lopputuloksena on ravinteikas hiivaplasmolysaatti, jossa ei  ole lainkaan eläviä hiivasoluja jäljellä vaan ainoastaan arvokkaita ravinteita hyvin imeytyvässä muodossa. Myös yrtit hajoavat prosessissa, joten lopputuotteessa ei niitä enää ole havaittavia määriä.

Plasmolysaattiin imeytyneet ravintoaineet esiintyvät luonnollisina, tasapainoisina määrinä. Tämän ansiosta valmistetta voidaan käyttää pitkäänkin yhtäjaksoisesti ilman yliannostuksen vaaraa. Menetelmän etuna on myös, että ravinteet ovat erittäin tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Strath toimii myös katalysaattorin tavoin eli auttaa elimistöä hyödyntämään ruoasta niitä ravintoaineita, joita se tarvitsee ja tukee näin elimistön homeostaasia. Tuote ei sisällä säilöntäaineita, eikä keinotekoisia väriaineita tai aromeja. Ei sisällä synteettisiä vitamiineja tai kivennäisaineita.

EAN: 7610715000481

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita