Ravinto ja terveys
NORDIQ Nutrition | 60 kaps

NORDIQ Nutrition Q10 Synergy

Hyvin imeytyvä ubikinoni.
Lisäksi MCT-rasvahappoja, mustapippuriuutetta ja PureWay-C:tä.
Tehokas ja ainutlaatuinen yhdistelmä!
34,90 €
1 057,58 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
NORDIQ Nutrition Q10 Synergy on energiatasojen kohentaja! Hyvin imeytyvää ubikinonia MCT-rasvahapoilla ja mustapippuriuutteella. Sisältää myös puolukkaa, rannikkomännyn kaarnauutetta sekä PureWay-C®:tä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

NORDIQ Nutrition Q10 Synergy - energiatasojen kohentaja

NORDIQ Nutrition Q10 Synergy on monipuolinen energiatasojen kohentaja. 

Ubikinonia eli Q10:ä tarvitaan elimistössä normaaliin energia-aineenvaihduntaan. Jo noin 20 vuoden iästä alkaen kehon oma Q10-tuotanto alkaa vähentyä. Koska ubikinoni vaatii rasvoja imeytyäkseen tehokkaasti, NORDIQ Nutrition Q10 Synergy -valmisteeseen on lisätty MCT-öljyä sekä imeytyvyyttä entisestään tehostavaa mustapippuriuutetta. Pohjoisen metsistä tutut puolukka ja rannikkomännyn kaarnauute muodostavat tehokkaan yhdistelmän yhdessä c-vitamiinia, sitrusbioflavonoideja ja rasvahappoja sisältävän PureWay-C®:n kanssa. C-vitamiini osallistuu energia-aineenvaihduntaan ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Q10 Synergy - energiantuotannon tukea stressaavina aikoina! Tuotetta voi käyttää vähentämään väsymystä ja uupumusta, aivoille muistin, kognition ja valppauden tueksi sekä tukemaan verenkiertoelimistön hyvinvointia. Voi käyttää myös ihosolujen hyvinvoinnille edistämään luontaista kauneutta sekä mitokondrioiden normaalin toiminnan tukena. Q10 Synergy voi sopia myös urheilijoille ja kuntoilijoille tukemaan parempaa suorituskykyä!

Mikä tekee Q10 Synergy -tuotteesta erityisen?

MCT-rasvahapot imeytyvät nopeasti verenkiertoon ja tukevat täten rasvaliukoisen ubikinonin hyväksikäyttöä elimistössä. Puolukka ja rannikkomännyn kaarnauute sisältävät runsaasti terveellisiä polyfenoleja ja tukevat Q10 toimintaa. Liposomaalinen PureWay-C® sisältää C-vitamiinin lisäksi bioflavonoideja sekä rasvaliukoisia osia. Se imeytyy paremmin, kuin muut C-vitamiinimuodot.

C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Mustapippurin piperiini tunnetaan sen imeytyvyyttä lisäävistä ominaisuuksista; se nostaa Q10:n määrää veressä.

30 mg:n annostus on normaalitarpeeseen optimaalinen määrä ubikinonia vuorokaudessa tuotteen tehokkaan imeytyvyyden vuoksi. Mikäli tarve on suurempi, vuorokausiannostus on helppo lisätä 2-3 kapseliin.

EAN: 6430065091103

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita