Ravinto ja terveys
Terveyskaista | 120tabl

Punariisi + Q10, 120 tabl - Terveyskaista

Auttaa kolesterolin hallinnassa ja antaa puhtia päivään.
Fermentoitu Punariisi + Q10 valmiste.
Kotimainen Avainlippu-tuote.
21,90 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Punariisiä ja ubikinonia sisältävä ravintolisä, joka auttaa saamaan kolesterolitasot kuriin! Punariisi + Q10 on monakoliini-K:ta sisältävä fermentoitu punariisivalmiste. Edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina osana terveellistä ruokavaliota ja elintapoja.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ravintosisältö

Punariisi + Q10 on monakoliini-K:ta sisältävä fermentoitu punariisivalmiste. Päivittäinen 10 mg annos monakoliini-K:ta fermentoidusta punariisistä edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina osana terveellistä ruokavaliota ja elintapoja.

Punariisi+Q10:llä on suotuisa vaikutus elimistön kolesterolituotantoon ja se sisältää ubikinonia (koentsyymi Q10). Ota Punariisi + Q10 osaksi sydänterveellistä elämäntapaa terveellisen ravinnon ja liikunnan lisäksi.  

Punainen riisi on todettu tehokkaaksi tavaksi alentaa haitallisia kolesteroliarvoja.

Ubikinonin muodostuminen vähenee elimistössä iän, joidenkin sairauksien ja lääkkeiden vaikutuksesta.

Pelkän punariisin käyttö vähentää ubikinonin määrää elimistössä, siksi Terveyskaistan Punariisiin on lisätty ubikinonia (koentsyymi Q10).

EAN: 6430029911140

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita