Ravinto ja terveys
Hankintatukku | 40 kaps

Ubicaps® Ubiquinol 50 mg

Urheilijoille.
Ikääntyville.
Väsyneille.
24,90 €
858,62 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Ubicaps Ubiquinol on imeytymisvalmis ubikinoli - heti elimistön käytettävissä! Ubikinoli on ubikinonin aktiivimuoto ja nämä molemmat aineet ovat samaa koentsyymi Q10:tä eri muodoissa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Ubicaps® Ubiquinol - imeytymisvalmis ubikinoli

Ubicaps Ubiquinol 50 mg kapselit sisältävät Kaneka Ubiquinol™ ubikinolia, joka valmistetaan fermentoimalla hiivaa. Fermentoinnin tuloksena saadaan pääasiassa ubikinolia, mutta se on herkkä yhdiste, joka muuttuu prosessin aikana hapettumalla ubikinoniksi. Ubikinolia tuotettaessa kapseleiden valmistaja japanilainen Kaneka Ltd. käyttää omaa erikoistekniikkaansa suojatakseen ubikinolia, jolloin se ei muutu ubikinoniksi.

Menetelmän avulla saadaan koostumus, joka vastaa ihmiskehon omaa koentsyymi Q10:tä. Kapseleiden sisältämä ubikinoli on valmiiksi liuenneena kasviöljyyn ja suojattu sekä valon että hapen vaikutuksilta tummakuorisessa pehmytliivatekapselissa. Valmistusprosessissa ubikinoli puhdistetaan huolellisesti, jolloin lopputuote ei sisällä lainkaan hiivaa.

Kaneka Corporation on maailman tunnetuin ubikinonin ja ubikinolin valmistaja. Se on tutkinut ja kehittänyt ubikinonin ja ubikinolin valmistusta jo yli 30 vuoden ajan.

Ubikinoli - ubikinonin aktiivimuoto

Ubikinoli on ubikinonin aktiivimuoto ja siten nämä molemmat aineet ovat samaa koentsyymi Q10:tä eri muodoissa. Ubikinoli on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine ja elimistössämme koentsyymi Q10 esiintyy yli 90% ubikinolina. Kehon kyky valmistaa ubikinonia ja muuttaa sitä aktiivimuotoon pelkistyneeksi ubikinoliksi heikentyy iän myötä.

Ravintolisästä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytettävissä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.

Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.

EAN: 6428300001857

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita