Ravinto ja terveys
Propolia | 30 ml

Propolia Organic Propolis- tinktuura

Laadukas propolis- tinktuura sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön.
Monikäyttöinen tuote, jossa propolis erittäin puhtaassa ja tiiviissä muodossa.
Sopii käytettäväksi lisäravinteena, ihonhoidossa sekä kurkun kurlaukseen.
23,90 €
796,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Propolia Organic Propolis- tinktuura on monipuolinen tuote niin ulkoiseen kuin sisäiseen käyttöön. Koe propoliksen hyvää tekevät vaikutukset niin ravintolisänä, ihonhoidossa kuin kurkun kurlaamiseen!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Propolia Organic Propolis- tinktuura, monipuolinen tuote sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön!

Propolia Organic Propolis- tinktuurassa propolis pääsee loistamaan erittäin tiivistettynä ja puhtaana. Monikäyttöinen tuote on ollut vuodesta toiseen sarjan parhaiten myyty tuote. Sopii sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön!

Propolistuotteiden ja mehiläistuotteiden pioneerivalmistajana ja eksperttinä vuodesta 1979 toimineen Apimab Laboratoiresen Propolia®- tuotteet ovat parasta mehiläispesän antia perinteisin koostumuksin. Tässä monen ihmisen luottotinktuurassa tulee todella esiin valmistavan yrityksen vakuuttava ammattitaito. 

Monipuolista tinktuuraa voi käyttää lisäravinteena, ihonhoidossa sekä kurkun kurlaamiseen.

Propolis- tinktuura ja käyttöohjeet lisäravinteena

Ota pipetillinen 1- 4 kertaa päivässä. Optimoi teho sekoittamalla tinktuura teelusikalliseen hunajaa, tai keksi- tai leipäpalaan. Halutessasi lämpimän version, sekoita tinktuura vaikkapa lempiyrttiteehesi.

Aikuiset: Ota 1 pipetti (yksi puristus riittää) 1-4 kertaa päivässä.

Lapset: (yli 3 vuotiaille/3 – 7 v.): enintään yksi pipetti päivässä, laimennettuna 1 litraan vettä juotavaksi päivän aikana.

Propolis- tinktuura ja käyttöohjeet ihonhoidossa

Propolis- tinktuuraa voit tiputtaa suoraan nirhaumaan tai naarmuun tai esim. ärtyneeseen päänahkaan. Se kirvelee hetken aikaa, mutta toimii tehokkaasti.

HUOM! Propolis myös värjää ihoa hiukan rusehtavaksi. Se saattaa myös jättää ruskean läikän vaaleaan tekstiiliin. Vaatteisiin jääneet väriläikät lähtevät yleensä pesussa pois. Tahran kohtaan kannattaa suihkuttaa tahranpoistoainetta. Sappisaippua on pätevä tahranpoistoon ja sitä saa näppärässä suihkemuodossa mm. Dr. Beckmann -sarjalta.

Kurkun kurlaaminen

Kurlausohje: käytä kurkun kurlaamiseen ja sekoita propolistinktuura lasilliseen vettä tai yrttiteetä.

AB-sertifioitu (Agriculture Biologique)

EAN: 3760001820522

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita