Ravinto ja terveys
Chaga Health | 500 ml

Detox Elixir Mustaluumu & Passionhedelmä 500ml

31,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Detox Elixir Mustaluumu &Passionhedelmä on kehitetty edistämään normaalia ruoansulatusta. Tuotteen pohjana on käytetty pakurikääpäuutetta ja siitakesieniuutetta. Tukee myös immuunipuolustuksen normaalia toimintaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Detox Elixir Mustaluumu &Passionhedelmä on kehitetty edistämään normaalia ruoansulatusta. Tuotteen pohjana on käytetty pakurikääpäuutetta ja siitakesieniuutetta. Tuotteeseen lisätyllä mustapippurilla on EU:ssa useita virallisia terveysväittämiä. Mustapippuri auttaa ylläpitämään normaalia ruoansulatuksen toimintaa. Mustapippuri auttaa myös puhdistamaan ihoa, sekä auttaa ruoansulatusta poistamaan elimistöstä toksiineja. Mustapippuri auttaa myös puhdistamaan maksaa ja samalla tukee maksan normaalia toimintaa. Tukee myös immuunipuolustuksen normaalia toimintaa. Mustapippuri auttaa myös imeyttämään paremmin muita tuotteen ainesosia, joita ovat: pakurikääpä, siitakesieni, omenamehutiiviste, mustaluumusose, passionhedelmätiiviste, antidoksiantti (L-askorbiinihappo) ja tuore sitruunamehu. Lisäämällä Detox Elixir terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion tueksi voit edistää ruoansulatuksen normaalia toimintaa.
0

EAN: 4744173019709

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita