Ravinto ja terveys
Shroomwell | 25 ml x 10

Immuno Elixir SHOT Pakuri & Mustaherukka (25ml x 10pcs)

19,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Immuno Elixir Pakuri & Mustaherukka on päivittäinen terveyspommi, joka on yhdistelmä lääkesienten terveysvaikutuksia sekä tärkeiden vitamiinien ja inkiväärin voimaa. Immuno Elixir on kehitetty palauttamaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Immuno Elixir Pakuri & Mustaherukka on kehitetty edistämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuotteen pohjana on käytetty pakurikääpä- ja mustaherukkauutetta sekä inkivääriä. Tuotteen sisältämä inkivääri auttaa edistämään kehon hermoston normaalia toimintaa, sekä se edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä väsymystä vähentämällä. Immuno Elixir Pakuri & Mustaherukka sisältää lisäksi hunajaa, männynkerkkäuutetta, siankärsämöuutetta ja mustaherukan luontaisia aromeja. Lisäämällä Immuno Elixirin terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion tueksi, voit edistää immuunipuolustusjärjestelmän toimintaa. Tuote myös maistuu hyvältä, joka antaakin ainutlaatuisen kokemuksen, kun huomioidaan tuotteessa käytetyt raaka-aineet. + Ei sisällä väri -ja lisäaineita + Tutkittu ja testattu. + Kestävästi tuotettu. + GMO-vapaa. + Korkeimmat laatu -ja turvallisuussertifikaatit (BRC).

0

EAN: 4744173019778

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita