Ravinto ja terveys
Shroomwell | 25 ml x 10

Immuno Elixir SHOT Pakuri & Tyrni (25ml x 10pcs)

19,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Immuno Elixir Pakuri & Tyrni on päivittäinen terveyspommi, joka on yhdistelmä lääkesienten terveysvaikutuksia sekä tärkeiden vitamiinien ja inkiväärin voimaa. Immuno Elixir on kehitetty palauttamaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Immuno Elixir Pakuri & Tyrni on kehitetty edistämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tuotteen pohjana on käytetty pakurikääpäuutetta ja tyrnimehua. Tuotteen sisältämä C-vitamiini auttaa edistämään kehon hermoston normaalia toimintaa, sekä se edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä väsymystä vähentämällä. Immuno Elixir Tyrni sisältää lisäksi hunajaa, männynkerkkäuutetta ja siankärsämöuutetta. Lisäämällä Immuno Elixirin terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion tueksi, voit edistää immuunipuolustusjärjestelmän toimintaa. Tuote myös maistuu hyvältä, joka antaakin ainutlaatuisen kokemuksen, kun huomioidaan tuotteessa käytetyt raaka-aineet. + Ei sisällä väri -ja lisäaineita. + Tutkittu ja testattu. + Kestävästi tuotettu. + GMO-vapaa. + Korkeimmat laatu -ja turvallisuussertifikaatit (BRC).

0

EAN: 4744173011048

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita