Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Uutuus
Living Nutrition Fermentoitu Chaga
Living Nutrition Fermentoitu Chaga
Living Nutrition Fermentoitu Chaga

Living Nutrition Fermentoitu Chaga

Kehon puolustusmekanismit.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
29.95 EUR
221.85 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Chaga eli pakurikääpä tunnetaan kehon puolustusmekanismeja suojaavista ominaisuuksistaan. Sitä on perinteisesti käytetty myös rauhoittamaan ylikierroksilla käyvää kehoa. Living Nutritionin luomu pakurikääpä on fermentoitu, jotta siitä saadaan aktivoitua kaikki sen tärkeät, mutta vaikeasti sulavat ravinteet.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Metsien timantiksi toisinaan tituleerattu Chaga eli pakurikääpä tunnetaan kehon puolustusmekanismeja suojaavista ominaisuuksistaan. Sitä on perinteisesti käytetty myös rauhoittamaan ylikierroksilla käyvää kehoa. Living Nutritionin luomu pakurikääpä on fermentoitu, jotta siitä saadaan aktivoitua kaikki sen tärkeät, mutta vaikeasti sulavat ravinteet. Valmiste sisältää runsaasti betuliinihappoa ja antioksidantteja kuten melaniinia. Tuotteessa on käytetty ainoastaan tutkitusti puhtaan, Siperiasta villinä kerätyn koivun pakurikäävän itiöemää, joka sisältää eniten pakurille ominaisia tärkeitä yhdisteitä. Living Nutritionin fermentoidut luomusertifioidut sienivalmisteet Tämä tuoteperhe on fermentoitujen ravintolisien pioneerin, Living Nutritionin, uusin innovaatio hankalasti sulavien ravintoaineiden aktivoinnissa. Sienille ominaista on laaja joukko yhdisteitä, joilla on kyky tasapainottaa kehon eri järjestelmiä. Valitettavasti monet näistä ravinteista imeytyvät huonosti ja tarvitsevat käsittelyä, jotta niistä saadaan bioaktiivisempia. Kuumavesiuutos on perinteinen tapa tehdä sienen ravinteista helpommin sulavia, mutta tällä menetelmällä ei saada talteen kaikkia tärkeitä ravinteet. Fermentointi muuntaa sienen tärkeimmät yhdisteet hyvin imeytyvään, bioaktiiviseen muotoon ja onnistuu samalla taltioimaan synergisesti vaikuttavat herkemmät ravinteet, jotka tuhoutuisivat uuttamalla. Samalla sienten betaglukaanien ja muiden hyödyllisten ravinteiden määrä kohoaa. 100% sientä 100% luomu Ei koskaan täyteaineita, säilöntäaineita tai muita lisäaineita Luonnollinen synergia ainesosien välillä Runsaasti entsyymejä ja biootteja Pakastekuivattu tuoreuden takaamiseksi Ei vehnää, sokeria, hiivaa tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024751

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...