BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
Uutuus
20%
Living Nutrition Fermentoitu Reishi Spores
Living Nutrition Fermentoitu Reishi Spores
Living Nutrition Fermentoitu Reishi Spores
säästät 6.99 EUR

Living Nutrition Fermentoitu Reishi Spores

Terveydelle ja kehon puolustukselle.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
27.96 EUR
34.95 EUR
207.11 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Reishi spore eli lakkakäävän itiöt ovat kaikkein ravintotihein osa lakkakääpää ja tarjoaa parhaat hyödyt terveydelle ja kehon puolustukselle. Itiöt sisältävät mm. korkeimman määrän triterpeenejä sienen muihin osiin verrattuna. Reishi-itiöt ovat antihistamiinisten ja immuunipuolustusta säätelevien ominaisuuksiensa ansiosta erityisen sopivia kausiluontoiseen kevätoireiluun.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Reishi spore eli lakkakäävän itiöt ovat kaikkein ravintotihein osa lakkakääpää ja tarjoaa parhaat hyödyt terveydelle ja kehon puolustukselle. Itiöt sisältävät mm. korkeimman määrän triterpeenejä sienen muihin osiin verrattuna. Reishi-itiöt ovat antihistamiinisten ja immuunipuolustusta säätelevien ominaisuuksiensa ansiosta erityisen sopivia kausiluontoiseen kevätoireiluun. Living Nutrition Reishi Spore on fermentoitu, jotta itiöiden sisältämät tärkeät yhdisteet saadaan mahdollisimman biohyödynnettävään muotoon. Living Nutritionin fermentoidut luomusertifioidut sienivalmisteet Tämä tuoteperhe on fermentoitujen ravintolisien pioneerin, Living Nutritionin, uusin innovaatio hankalasti sulavien ravintoaineiden aktivoinnissa. Sienille ominaista on laaja joukko yhdisteitä, joilla on kyky tasapainottaa kehon eri järjestelmiä. Valitettavasti monet näistä ravinteista imeytyvät huonosti ja tarvitsevat käsittelyä, jotta niistä saadaan bioaktiivisempia. Kuumavesiuutos on perinteinen tapa tehdä sienen ravinteista helpommin sulavia, mutta tällä menetelmällä ei saada talteen kaikkia tärkeitä ravinteet. Fermentointi muuntaa sienen tärkeimmät yhdisteet hyvin imeytyvään, bioaktiiviseen muotoon ja onnistuu samalla taltioimaan synergisesti vaikuttavat herkemmät ravinteet, jotka tuhoutuisivat uuttamalla. Samalla sienten betaglukaanien ja muiden hyödyllisten ravinteiden määrä kohoaa. 100% sientä 100% luomu Ei koskaan täyteaineita, säilöntäaineita tai muita lisäaineita Luonnollinen synergia ainesosien välillä Runsaasti entsyymejä ja biootteja Pakastekuivattu tuoreuden takaamiseksi Ei vehnää, sokeria, hiivaa tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024737

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...