Ravinto ja terveys

Living Nutrition Fermentoitu Valkosipuli

Vahva antioksidantti vastustuskyvylle ja hengitysteille.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
29,95 €
221,85 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Luomulaatuinen Fermentoitu Valkosipuli ravitsee monipuolisesti kehoa. Fermentointi lisää merkittävästi valkosipulin antioksidanttista kykyä, muokaten samalla valkosipulin polyfenolit ja flavonoidit bioaktiiviseen muotoon, jotka ovat tehokkaasti kehosi käytettävissä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Luomulaatuinen Fermentoitu Valkosipuli ravitsee monipuolisesti kehoa. Fermentointi lisää merkittävästi valkosipulin antioksidanttista kykyä, muokaten samalla valkosipulin polyfenolit ja flavonoidit bioaktiiviseen muotoon, jotka ovat tehokkaasti kehosi käytettävissä. Myös valkosipulin kuuluisin kasviyhdiste allisiini muuntatuu fermentoinnin avulla sen aktiiviseen muotoon S-allyyli-kysteiiniksi (SAK). Living Nutritionin kefiiriä ja kombuchaa yhdistävä fermentointi tuottaa elävän, aktivoitujen polyfenolien, mikroravinteiden, entsyymien, mikrobien ja peptidien synergisesti toimivan kokonaisuuden, joka kohottaa valkosipulin elinvoiman kokonaan uudelle tasolle, suoraan kehosi käyttöön. Laajakirjoisista antimikrobisista vaikutuksistaan tunnettua valkosipulia on perinteisesti käytetty tukemaan vastustuskykyä ja hengitysteiden hyvinvointia. Sitä on perinteisesti käytetty myös suojelemaan sydänterveyttä normaaleja kolesterolitasoja ja verenpainetta tukevien ominaisuuksiensa ansiosta. Runsaan antioksidanttipitoisuutensa ansiosta se voi myös auttaa suojaamaan soluja hapetusstressiltä. Valkosipulin antimikrobiset vaikutukset saattavat vaikuttaa myös hyödyllisiin bakteereihin, mutta fermentoinnin avulla varmistetaan, että tämä tuote toimii yhdessä suolistosi kanssa, ei sitä vastaan. Fermentoinnin ansiosta valkosipuli on myös vatsaystävällinen, eikä aiheuta pahanhajuista hengitystä. Living Nutritionin luomuyrttivalmisteet Living Nutritionin fermentoidut luomuyrttivalmisteet on koostettu niin, että yrtit saavat kaiken tarvitsemansa voidakseen puhjeta täyteen kukoistukseensa. Kefiiri-kombucha-fermentoinnin avulla yrtti muuntuu erittäin bioaktiiviseen tilaan. Fermentoidut yrttimme ovat eläviä ravintokomplekseja, hyvin ihmiskehon hyödynnettävissä ja täynnä aktiivisia, terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä. Tämä elävä, aktivoitujen polyfenolien, mikroravinteiden, entsyymien, mikrobien ja peptidien synergisesti toimiva ”sinfonia” kohottaa luomuyrttiemme elinvoiman uudelle tasolle. • 100% luomukasveista fermentoitua ravintoa, ilman eristettyjä aineita, lisä- tai täyteaineita. • Ovat esisulatettuja ja muodossa, jonka kehomme voi helposti hyödyntää. • Sisältävät kohonneen määrän bioaktiivisia ravinteita aktivoituja polyfenoleja, entsyymejä, peptidejä ja muita ravinteita. • Yrttien ainesosat ovat keskinäisessä tasapainossa ja toimivat synergiassa. • Pakastekuivattu entsyymien ja mikrobien taltioimiseksi. • Hellävarainen vatsalle • Ei lisäaineita tai säilöntäaineita • Ei vehnää, sokeria, hiivaa tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024690

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita