Ravinto ja terveys
Terranova | 50 kaps

Betaglucans-Astragalus-Vitamin C Complex

Päivittäiseen vastustuskyvyn ylläpitoon tai tarvittaessa.
100 % lisä- ja täyteaineeton sekä kasviperäinen.
Magnifood Complex: astragalus, oliivinlehti, mustaselja, matcha-tee.
29,90 €
766,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Betaglukaani, Astragalus & C-vitamiini Complex on Terranovan monipuolinen innovaatio immuniteetin tueksi! Sisältää betaglukaaneja, C-vitamiinia, sinkkiä sekä voimakkaan Magnifood Complex -kasviyhdistelmän.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Betaglukaani, Astragalus & C-vitamiini Complex, vastustuskyvyn tueksi!

Betaglucans-Astragalus-Vitamin C Complex on erittäin monipuolinen tuki vastustuskyvyn ylläpitoon.

Terranovan innovaatio sisältää tehokkaita 1,3/1,6-betaglukaaneja, immuniteettia tukevia C-vitamiinia ja sinkkiä sekä voimakkaan Magnifood Complex -kasviyhdistelmän. Magnifood Complex sisältää astragalusta, oliivinlehteä, flavonoideja ja fenolisia yhdisteitä sisältävää mustaseljaa sekä antioksidantteja, C- ja K-vitamiineja ja L-teaniinia sisältävää matcha-teetä.

Tuotteen sisältämät trans-resveratroli, kversetiini ja kurkumiini tukevat monipuolisesti koko kehon hyvinvointia ja BioPerine®-mustapippuriuute tukee ainesosien imeytymistä.

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen sekä myös normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten. Lisäksi C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini myös edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon ja lisää raudan imeytymistä.

Tuote on 100 % lisä- ja täyteaineeton sekä kasviperäinen.

EAN: 5060203791889

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita