Ravinto ja terveys
Foodin | 100 g

Foodin Virta-jauhesekoitus

6 jauheen sekoitus - tasapainoinen kokonaisuus astetta paremman arjen tueksi!
Pitkiin palaveripäiviin tai vaikkapa kaveriksi ahkeraan treenaukseen.
Sisältää muun muassa kofeiinia Chocamine -kaakaouutteesta ja L-teaniinia.
14,90 €
149,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Foodinin Virta-jauhesekoitus on tarkoin valittu kokonaisuus, joka sopii parhaiten aamupäiviin tai alku-iltapäiviin tuomaan virkeyttä ja ajatuksen kirkkautta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Foodin Virta-jauhesekoitus - kirkkaisiin ajatuksiin, virtaaviin päiviin

Foodinin Virta-jauhesekoitus tuo virkeyttä päivään. Tarkoin valittu kokonaisuus, joka on täynnä pirteitä raaka-aineita!

Pitkiin palaveripäiviin tai vaikkapa ahkeran treenauksen kaveriksi sopiva Virta on helppo sekoittaa veteen, ja ottaa osaksi astetta parempaa päivärutiinia. 

Verrattuna tyypillisiin kofeiinipohjaisiin piristeisiin Virta-jauhesekoitus on tasapainoisempi kokonaisuus. Jauhesekoituksessa kofeiinia on maltillinen määrä: 1 tl Virta-jauhetta (2,5 g) sisältää 35 mg kofeiinia, kun taas vastaavasti 2,4 dl suodatinkahvia sisältää kofeiinia 180 mg. Teobromiini ja teofylliini täydentävät kofeiinin piristävää vaikutusta, kun taas jauheen sisältämä L-teaniini tasapainottaa sitä. 

Sekoituksen kofeiini ja teobromiini ovat peräisin Chocamine -kaakaouutteesta, teofylliini yerba mate -uutteesta. Yerba maté (mate) on matepuun lehdistä ja nuorista oksista hauduttamalla valmistettu juoma. Se ei ole varsinaisesti teelaji, mutta sitä käytetään hyvin samalla tavalla kuin teetä. Perinteisesti matea on käytetty virkistykseksi Etelä-Amerikan alkuperäisintiaanien keskuudessa. 

Chocamine-uutteen ja yerba maten lisäksi jauhe sisältää punajuurimehujauhetta, sitruunamehujauhetta, cordyceps-uutejauhetta, L-teaniinia sekä merisuolaa.

Tuotteen reseptiikka on Foodinin kehitysjohtajan ja biohakkeri Jaakko Halmetojan käsialaa.

Katso videolta Foodinin tarina:

EAN: 6430048230109

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita