Ravinto ja terveys
Balanstri | 30 g

Black Stuff 30g, Jauhe

39,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Mikrobiomin hyvinvointiin. Black Stuff palauttaa kosketuksen luontoon ja luonnollisuuteen. Hanki elinvoimaa metsän omista tehoaineista: + Paranna vatsan ja suoliston mikrobien toimintaa, + Tehosta ravintoaineiden imeytymistä ruoansulatuskanavassa, + Vähennä epäpuhtauksia ja mm. vapaita radikaaleja elimistöstä

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Black Stuff on kehitetty tukemaan suoliston hyvinvointia ja palauttamaan mikrobiomi mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty männynkuori- ja pakurikääpäuutteen yhteisvaikutusta. Liginiini, lignofenolit, fulvo- ja humushapot ovat Black Stuffin vaikuttavia tehoaineita, jotka ovat käyneet läpi satoja julkistettuja yliopistotutkimuksia. Black Stuffilla on monta tehtävää elimistössäsi. Black Stuffin valtava polyfenolien määrä toimii katalyyttina ravinnon kuljettamisessa elimistön hyötykäyttöön. Black Stuff sisältää myös poikkeuksellisen suuren määrän ihmiselle tarpeellista fulvohappoa, joka osallistuu mm. epäpuhtauksien sitomisessa ja poistamisessa kehosta. Mikrobiomin tasapainottamisen kannalta tärkein toimintamekanismi perustuu Black Stuffin sisältämiin prebiootteihin, jotka toimivat hyvien bakteerikantojen tärkeänä ravintona. (mm. maitohappobakteerit ). Pelkkä maitohappobakteerin lisääminen ruokavalioon ei siis riitä, vaan maitohappobakteerit tarvitsevat oikeaa ravintoa elääkseen. Black Stuffin yksinkertainen toimintamekanismi kopioi siis luonnollisen ravintokuidun (prebiootti ) muodostumista kasveihin, jolloin mikrobiomille saadaan helposti toimitettua elintärkeää liukenevaa ravintokuitua. Lisäämällä Black Stuffia terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion tueksi, voit palauttaa ja ylläpitää hetkeksi kadottamasi mikrobiomin tasapainon.
0

EAN: 4742023930013

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita