BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
Uutuus
20%
Living Nutrition Sibo-Go
Living Nutrition Sibo-Go
Living Nutrition Sibo-Go
säästät 5.99 EUR

Living Nutrition Sibo-Go

Tukevat hyödyllisten bakteerien kasvua suolistossa.
Luomulaatuinen fermentoitu ravintolisä.
Hyvä ravinteiden biohyödynnettävyys.
23.96 EUR
29.95 EUR
177.48 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Luomusertifioitu Sibo-Go (ennen Candi-X) on bioaktiivinen yhdistelmä suolistomikrobiomia tasapainottavia yrttejä valkosipulia, oreganoa, timjamia ja neilikkaa, jotka auttavat harmonisoimaan ruoansulatuskanavan bakteerikantaa. Sisältää runsaasti entsyymejä, maitohappobakteereita sekä bioaktiivisia ravinteita, jotka tukevat hyödyllisten bakteerien kasvua suolistossa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Luomusertifioitu Sibo-Go (ennen Candi-X) on bioaktiivinen yhdistelmä suolistomikrobiomia tasapainottavia yrttejä valkosipulia, oreganoa, timjamia ja neilikkaa, jotka auttavat harmonisoimaan ruoansulatuskanavan bakteerikantaa. Sisältää runsaasti entsyymejä, maitohappobakteereita sekä bioaktiivisia ravinteita, jotka tukevat hyödyllisten bakteerien kasvua suolistossa. Sibo-Go tuo luonnollista tukea mikroflooran tasapainottamiseen ja bakteerien liikakasvun hillitsemiseen. Living Nutritionin luomuyrttivalmisteet Living Nutritionin fermentoidut luomuyrttivalmisteet on koostettu niin, että yrtit saavat kaiken tarvitsemansa voidakseen puhjeta täyteen kukoistukseensa. Kefiiri-kombucha-fermentoinnin avulla yrtti muuntuu erittäin bioaktiiviseen tilaan. Fermentoidut yrttimme ovat eläviä ravintokomplekseja, hyvin ihmiskehon hyödynnettävissä ja täynnä aktiivisia, terveydelle hyödyllisiä yhdisteitä. Tämä elävä, aktivoitujen polyfenolien, mikroravinteiden, entsyymien, mikrobien ja peptidien synergisesti toimiva ”sinfonia” kohottaa luomuyrttiemme elinvoiman uudelle tasolle. • 100% luomukasveista fermentoitua ravintoa, ilman eristettyjä aineita, lisä- tai täyteaineita. • Ovat esisulatettuja ja muodossa, jonka kehomme voi helposti hyödyntää. • Sisältävät kohonneen määrän bioaktiivisia ravinteita kuten polyfenoleja, entsyymejä, peptidejä, bioflavonoideja ja muita ravinteita. • Yrttien ainesosat ovat keskinäisessä tasapainossa ja toimivat synergiassa. • Pakastekuivattu entsyymien ja mikrobien taltioimiseksi. • Hellävarainen vatsalle • Ei vehnää, sokeria, hiivaa tai maidon ainesosia

Soil Association Organic

EAN: 658556024836

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...