Ravinto ja terveys
Planet Paleo | 245 g

PLANET PALEO DIGESTIVE COLLAGEN

Korkealaatuinen ja hyvänmakuinen kollageenijauhe
Tukee ruoansulatusta
35 annosta
43,90 €
179,18 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Planet Paleo Digestive Collagen on ruuansulatusta tukeva, korkealaatuinen kollageenijauhe. Jauhe on helppo sekoittaa veteen, mehuun tai smoothien joukkoon!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Planet Paleo Digestive Collagen -kollageenijauhe

Planet Paleon ruuansulatusta tukeva kollageenijauhe sisältää naudan kollageenia, piparmintunlehteä, lakritsia ja artisokkaa, joiden on osoitettu tukevan ruoansulatusta. Jauhe sisältää myös ruuansulatusentsyymejä, L-glutamiini-aminohappoa, sekä tärkeitä antioksidantteja, kuten kvertsetiiniä. Digestive-kollageenivalmiste antaa tukea ruoansulatuskanavan hoitoon ilman säilöntäaineita, lisä- tai täyteaineita. Hyvänmakuinen jauhe on helppo sekoittaa veteen, mehuun tai smoothien joukkoon!

Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa. Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia.

Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen naudan tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin. Kollageeni on ihon hyvinvoinnille elintärkeä proteiini ja sen luontainen tuotanto alkaa hidastua pikkuhiljaa jo noin 25-vuotiaana ja lakkaa kokonaan noin 50-vuotiaana. Samalla kollageenin rakenne heikentyy. Kollageenin väheneminen hidastaa esimerkiksi nivelten, jänteiden, rustojen, ihon, hiusten sekä kynsien uusiutumista ja joustavuutta. Kollageeni vaikuttaa myös ihon elastisuuteen, täyteläisyyteen ja kosteuteen.

Planet Paleo Digestive Collagen on GMO-vapaa, luonnollinen ja maidoton tuote.

EAN: 5081304345399

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita