Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Sunwic Ravintokuitu
Sunwic Ravintokuitu
Sunwic Ravintokuitu

Sunwic Ravintokuitu

Sopii FODMAP-ruokavalioon
Mauton, hajuton ja väritön kuitu on miellyttävä käyttää
Maistuu myös lapsille
26.9 EUR
122.27 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Rikas Sunwic Ravintokuitu on kätevä tapa lisätä kuitua ruokavalioon. Kuitujauhe liukenee helposti nesteeseen, ei geeliydy eikä maistu miltään, joten Sunwic Ravintokuitua on miellyttävä ja helppo käyttää!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Rikas Sunwic Ravintokuitu - helppo kuidun lähde

Rikas Sunwic Ravintokuitu on helppo tapa lisätä kuitua ruokavalioon! Ravintokuitujauhe sekoittuu helposti nesteeseen ja se on täysin mauton, hajuton sekä väritön, joten Sunwic on miellyttävä käyttää ja maistuu myös lapsille. Parasta tuotteessa on, että se ei geeliydy edes pidemmän ajan kuluessa tai lämpimään nesteeseen sekoitettuna. Vegaaninen Sunwic Ravintokuitu sopii myös FODMAP-ruokavaliota noudattaville!

Rikas Sunwic Ravintokuitu on kliinisesti tutkittua, guarpavuista muokattua liukoista kuitua (PHGG). Se on hyvin vähäenergistä, mutta tärkeää ravintoa suoliston bakteereille. PHGG-kuitujauheella on australialaisen Monash-yliopiston myöntämä Low FODMAP -sertifikaatti.

Ravintokuitujauhe on guarpavun kuitua, jonka hiilihydraattirakenteita on muokattu entsymaattisen pilkkomisen avulla. Guarpapu sisältää erittäin niukasti proteiinia ja sen hiilihydraattikoostumus poikkeaa kaikista yleisesti tunnetuista kuitulähteistä, kuten psylliumista tai inuliinista. Guarpapu sisältää poikkeuksellisen runsaasti mannoosia ja galaktoosia.

Guarpapukuidun osittainen pilkkominen vapauttaa kuiturakenteiden sisältämää mannoosia ja galaktoosia helpommin suolistobakteerien käyttöön. Tarkoin hallittu prosessi ei kuitenkaan pilko niitä vapaiksi sokereiksi.

Guarpavun liukoisen kuidun osittainen pilkkominen parantaa merkittävästi tuotteen käyttömukavuutta. Lyhyemmiksi pilkotut hiilihydraattirakenteet eivät muodosta nesteeseen sekoitettuna esimerkiksi psylliumille ja käsittelemättömälle guarpapukuidulle tyypillistä limamaista verkkorakennetta. Nesteeseen sekoitettu Sunwic ei siis geeliydy edes kuumassa nesteessä tai pidemmän ajan kuluessa!

87 % ravintokuitujauhe sopii ruokavalion täydentämiseen ja liukoisen kuidun lähteeksi. Sunwic sopii kaikenikäisille aikuisille ja lapsille 2-vuotiaasta alkaen. Tuote sopii myös raskauden ja imetyksen aikaiseen käyttöön. Käsitellyn kuidun vedensitomiskyky on perinteisiä kuituvalmisteita maltillisempi, eikä se heiluta vastaavalla tavalla veren vesipitoisuutta. Sunwic Ravintokuitu ei myöskään hidasta perinteisten kuituvalmisteiden tavoin makroravintoaineiden ja hivenaineiden imeytymistä.

Sunwic Ravintokuitu on valmistettu guarpavusta, mutta tuotetta ei silti pidä rinnastaa tavallisiin papuihin eikä edes kuitutuotteisiin. Se ei sisällä merkittäviä määriä fermentoituvia hiilihydraatteja.

Huom! Sunwic Ravintokuitu sisältää ainoastaan liukoista kuitua.

EAN: 6416227020914

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...