Ravinto ja terveys
Valo24h | 200 g

Valo24h Paahdettu ja rouhittu pellava

100 % luomulaatuinen ja kotimainen rouhittu pellava.
Sisältää omega-3-rasvahappoja.
Aktivoi suoliston normaalia toimintaa.
5,50 €
27,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Valo24h Paahdettu ja rouhittu pellava on 100 % kotimainen luomutuote, joka mm. aktivoi suoliston normaalia toimintaa ja sisältää keholle tärkeitä omega-3-rasvahappoja. Tuote on myös gluteeniton ja vegaaninen.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Valo24h Paahdettu ja rouhittu pellava on 100 % kotimainen luomutuote!

Valo24h -pellavatuotteissa kaikki siemenen ravintoaineet ovat elimistösi käytössä. Jo ruokalusikallisessa (n.10g) on päivän omega-3:n tarve. Pellavan aflalinoleenihapon omega-3:sen riittävä saanti (2 g/pv) auttaa ylläpitämään veren kolesterolitason normaalina. Ihmiselle välttämättömiä rasvahappoja on kaksi: linolihappo (Omega-6) ja alfalinoleenihappo (Omega-3). Näitä kasvuun, kehitykseen ja elimistön kaikkien solujen rakennusaineina tarvittavia rasvahappoja on pellavassa ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa.

Pellavan kuidut aktivoivat suoliston normaalia toimintaa. Liukenematon kuitu (2/3 pellavan kuiduista) tuo apua ummetukseen. Liukoinen kuitu (1/3 pellavan kuiduista) tasapainottaa aterian jälkeen verensokerin nousua ja lisää kylläisyyttä. Lisäksi se auttaa kolesterolitasapainon ylläpitämisessä sitoen sappihappoja.

Tuote on gluteeniton ja valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään ainoastaan gluteenittomia tuotteita ja raaka-aineita. Tuote on 100% kotimaista vatsaa hellivää paahdettua rouhittua pellavaa luomuna!

 
Luomusertifikaatti: FI-EKO-201

EAN: 6430041310020

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita