BLACK WEEK KAIKKI -20%, CLUBILAISILLE -25% KOODI: MEMBER25
Black Week verkossa ja myymälöissä
20%
Vitamore, naisten hyvinvointiin
Vitamore, naisten hyvinvointiin
Vitamore, naisten hyvinvointiin
säästät 6.38 EUR
Bioteekin|60tabl

Vitamore, naisten hyvinvointiin

Hormonitoiminnan tasapainottamiseksi.
Sopii pitkäaikaiseen käyttöön.
Vanhenemismuutosten hidastamiseen.
25.52 EUR
31.90 EUR
531.67 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Vitamore sisältää tasapainoisen koostumuksen yrttejä ja ravintoaineita sekä nuoremman että vanhemman naisen hormonitoiminnan tasapainottamiseksi. Luontainen ja monipuolinen valmiste naisten hyvinvointiin!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bioteekin Vitamore on valmiste naisten hyvinvointiin

Kasvikunnasta löytyy tehokasta apua naisen hormonitoiminnan tueksi. Vitamore sisältää tasapainoisen koostumuksen yrttejä ja ravintoaineita sekä nuoremman että vanhemman naisen hormonitoiminnan tasapainottamiseksi. Valmiste sopii pitkäaikaiseen käyttöön. Ei sisällä soijaa.

Monet yrtit, kuten lakritsi, puna-apila, okarennokki ja fenkoli, sisältävät kasviestrogeeneja. Damiana lisää seksuaalista halua. Sitruunaköynnös edistää sekä kehon että mielen hyvinvointia. Hivenaineista sinkki tasapainottaa hormonitoimintaa ja siten edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä ja toimii siten vanhenemismuutoksia vähentävänä antioksidanttina.

EAN: 6417993111240

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...