Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
7 päivän DETOX by Karita (e-kirja)
7 päivän DETOX by Karita (e-kirja)
7 päivän DETOX by Karita (e-kirja)
Karita Tykkä

7 päivän DETOX by Karita (e-kirja)

34.9 EUR
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€

7 päivän detox by Karita -kirja täynnä elinvoimaa, energiaa, oivalluttavia tehtäviä, konkreettisia työkaluja, harjoituksia, herkullista sekä terveellistä ruokaa – lopputuloksena puhdas ja kevyt keho sekä mieli.

Tuotekuvaus

7 päivän DETOX by Karita (e-kirja)

"Kirja täynnä elinvoimaa, energiaa, oivalluttavia tehtäviä, konkreettisia työkaluja, harjoituksia, herkullista sekä terveellistä ruokaa – lopputuloksena puhdas ja kevyt keho sekä mieli. Seitsemässä päivässä kohti raikasta ja ihanaa oloa! 

7 päivän DETOX by Karita e-kirja tulee tarjoilemaan täydellisen viikko-ohjelman kokonaisvaltaiseen detoxiin – reseptit, kauppalistat, harjoitukset, lifestyle- ja kauneus vinkit, inspiraatiota, mielen harjoitteita, informaatiota ja tuotevinkkejä, jotka kaikki tukevat kehon sekä mielen puhdistumista kaikesta siitä, mikä ei palvele sitä. Ohjaan, valmennan ja kannustan sinua viikon jokaisena päivänä. Ja jokainen päivä alkaa menulla, jossa kerron koko päivän henkisen ja fyysisen detox-menun. Joka päivä jaan myös ajatuslauseen kanssasi, joka kannustaa sinua detox-matkallasi, herättelee ja oivalluttaa. Saat päivittäisiä harjoituksia, tarkan, mutta muokattavissa olevan ruokavalion ja sen lisäksi erilaista informaatiota, jonka voit ottaa tueksi matkallesi. Viikossa keho sekä mieli kevenevät ja olosta tulee energinen ja elinvoimainen. 

Ruoatta tai tylsää ruokaa syöden ei todellakaan tarvitse 7 päivän DETOX by Karita -ohjelmassa kärvistellä, vaan viikon aikana nautitaan herkullista ruokaa – ravintoa, joka tekee meille hyvää. Kaikki ruoat valmistetaan ilman maitotuotteita, sokeria tai makeutusaineita (vhh), viljoja, vaaleaa tai punaista lihaa, lihan kaltaisia valmiita kasvisvaihtoehtoja tai soijaa (paitsi gluteeniton soijakastike tamari, jota joissakin ruoissa käytän). Kalaa ja äyriäisiä on parissa reseptissä, mutta nekin voit vaihtaa halutessasi toisiin. Reseptejä saat runsaasti (3/päivä), mutta niiden lisäksi myös mieli valjastetaan positiivisen inspiraation ja työkalujen kautta helppoon ja lempeää matkaan. Lisäravinteet sekä kehoa hoitavat lifestyle-vinkit tehostavat tuloksia ja tekevät detox-matkastasi entistä mukavamman. 

Voit ottaa DETOX by Karita -viikon itsellesi milloin tahansa kun koet tarpeelliseksi keventää ja/tai freesata kehoa sekä mieltä, mutta myös vuoden tyypillisinä puhdistuskuuri ajankohtina, kuten keväällä, kesälomien jälkeen, joulun jälkeen tai tammikuussa. Voit halutessasi ottaa käyttöön vain mielen detoxin harjoitteet tai noudattaa vain ruokavaliota, jonka senkin voi halutessaan toteuttaa todella tiukasti tai lempeämmin nautiskellen. Kirja ei siis ole vain ohimenevä juttu, vaan kulkee kanssasi vuodesta toiseen. Eikä 7 päivän DETOX by Karita ole suorittamista tai rasite jo ennalta täyteen kalenteriisi, vaan kevennystauko itselle, keholle ja mielelle. 

Olen rakentanut tämän kokonaisuuden sinulle, mutta myös itse noudatan aika ajoin omaa protokollaani ja teen harjoitteita myös detoxin ulkopuolella. 

Kiitos, että saan jakaa tämän matkan kanssasi. Kirjan sivuilla tavataan!


Iloa ja ihanaa oloa,
Karita"

Tiivistetysti:

  • kokonaisvaltainen viikon detox-ohjelma
  • ei maitoa, viljoja, sokeria tai makeutusaineita, lihaa, lihankaltaisia valmisteita tai soijatuotteita
  • päivittäinen valmennusohjelma
  • ajatuslauseita 
  • reseptit 7 päivälle 
  • kauppalistat
  • mielen harjoitteita 
  • vinkit detoxin tueksi
  • informatiota

Nimi:  7 päivän DETOX by Karita

Tekijät: 

Karita Tykkä, 

kuvat ja stailaus Emma Ronkainen

Hinta: 34,90 €

Sivumäärä: 228 

HUOM! E-kirjalla ei ole palautusoikeutta!

EAN: 6430048684551

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...