Ravinto ja terveys
Hankintatukku | 60tabl

Colonic Plus Maksanpuhdistaja 60tabl

Maksan ja ruoansulatuksen tueksi.
Tukemaan maksan toimintaa.
Voikukan juuriuute-artisokkauutetabletti.
11,90 €
321,62 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Voikukan juuriuute-artisokkauutetabletti maksan ja ruoansulatuksen tueksi. Colonic Plus Maksanpuhdistaja auttaa tukemaan maksan toimintaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Maksa on tärkeä elin ravintoaineiden hyödyntämisessä ja haitallisten aineiden poistajana. Colonic Plus Maksanpuhdistaja auttaa tukemaan maksan toimintaa. Maksan toiminnan heikkeneminen saattaa ilmetä ruoansulatuskanavan oireiluna, väsymyksenä ja vastustuskyvyn heikkenemisenä.

Vaikuttavina ainesosina ovat voikukan juuriuute ja latva-artisokkauute, joka on standardoitu kynariinin ja klorogeenihapon osalta. Voikukan juuriuute tehostaa maksan toimintaa ja sapen eritystä, edistää ruoansulatusta ja vahvistaa maksaa sekä on lievästi suolen toimintaa edistävä. Voikukan juuriuutteen vaikutus perustuu pitkälti sen sisältämiin karvasaineisiin. Latva-artisokkan sisältämän kynariinin vaikutusta maksan hyväksi verrataan maarianohdakkeen silymariiniin. Henkilön, jolla on sappikiviä tai sappirakon sairaus, on hyvä neuvotella terveydenhuoltohenkilöstön kanssa valmisteen sopivuudesta.

EAN: 6428300002540

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita