Ravinto ja terveys
Vida | 50 g

Vida EasyMeal Pasta carbonara

Ruokavalionkorvikevalmiste terveen aikuisen painonhallinnan tueksi.
Kuituja, vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita & välttämättömiä rasva- ja aminohappoja.
Runsaasti proteiinia ja lisättyä kuitua!
2,90 €
58,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vida EasyMealin Pasta carbonara on täydellinen ruokavalionkorvike painonhallintaan. Runsasproteiininen Pasta carbonara sisältää kaikki elimistölle välttämättömät ravintoaineet!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vida EasyMeal Pasta carbonara - ruokavalionkorvike, jossa mukana elimistölle välttämättömät ravintoaineet

Vida EasyMealin pasta carbonara on painonhallintaan sopiva ruokavalionkorvike, jonka energiasisältö on vähäinen. Runsasproteiininen ruokavalionkorvikevalmiste sisältää kaikki elimistölle välttämättömät ravintoaineet, kuten kuidut, vitamiinit, kivennäisaineet, hivenaineet ja välttämättömät rasvahapot!

Low Calorie Diet (LCD) perustuu niukkaenergiaiseen ruokavalioon, jossa päivän kaikki ateriat voidaan korvata VLCD- tai LCD-tuotteilla. Voit myös nauttia yksittäisen herkullisen aterian milloin vain. Lisää vain vesi! Valmiissa annoksessa on 203 kcal.

Nauti päivässä joko 5 Vida EasyMeal -pussia tai 1 Vida EasyMeal -patukka ja 4 Vida EasyMeal -pussia korvaamaan kaikki päivän ateriat. Tätä käyttöohjetta noudattamalla saat riittävän päivittäisen määrän kaikkia tarvitsemiasi välttämättömiä ravintoaineita.

Vida EasyMeal -ruokavalionkorvikevalmisteet on tarkoitettu ainoastaan terveille laihduttaville ylipainoisille tai lihaville aikuisille. Raskaana olevien tai imettävien naisten, nuorten ja sairaiden ei pitäisi käyttää valmisteita ilman terveydenhuollon ammattilaisten ohjeistusta. Terveiden laihduttavien ylipainoisten tai lihavien aikuisten ei tulisi käyttää valmistetta yhtäjaksoisesti yli kahdeksaa viikkoa tai toistuvasti tätä lyhempiä aikoja ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Huolehdi riittävästä päivittäisestä nesteen nauttimisesta.

EAN: 6430080440092

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita