Ravinto ja terveys
Ecolomega | 200ml

Ecolomega nestemäinen kalaöljy, maustamaton 200 ml

Lähes mauton neitsytkalaöljy.
Korkealaatuinen ja puhdas.
100 % ekoystävällinen.
26,90 €
134,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Ecolomega Naturel 200ml on maustamaton, lähes mauton kalaöljy sydämen, aivojen ja näön hyväksi. Puhdas, korkealaatuinen ja ekologinen neitsytkalaöljy.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Ecolomega® -kalaöljy on korkealaatuinen, lähes mauton täysspektrinen kalaöljy

Kalaöljy uutetaan pienistä makeanveden sateenkaarirauduista, joita paikallisväestö kutsuu pikkuforelleiksi. Ne elävät puhtaalla, suojellulla sisävesialueella Tanskassa, ja niiden kasvatuslammet on erotettu luonnonvesistä. Vesi jossa kalat kasvavat on puhdistettua ja hapetettua pohjavettä, jota kierrätetään ja käsitellään luonnollisella puhdistus- ja hapetusmenetelmällä ympäristön suojelemiseksi ja kalojen pitämiseksi terveinä. Tästä syystä Ecolomega on niin vapaa ympäristösaasteista ja raskasmetalleista, että useimmat niiden jäämistä alittavat arvot, jotka ovat ylipäätään mitattavissa. Öljy valmistetaan välittömästi kalan pyynnin jälkeen, joten se on aina tuoretta. Ecolomega® -kalaöljyssä on tallella kaikki kalan luonnolliset rasvahapot. EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPAa ja DHAta.

EAN: 5706484014193

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita