Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Equazen Chews mansikanmakuinen rasvahappovalmiste 180 kaps
Equazen Chews mansikanmakuinen rasvahappovalmiste 180 kaps
Equazen Chews mansikanmakuinen rasvahappovalmiste 180 kaps
Equazen|180 kaps

Chews mansikanmakuinen rasvahappovalmiste

Korkealaatuista kalaöljyä ja helokinsiemenöljyä
Pureskeltava
Makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla
39.90 EUR
302.27 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Equazen Chews on mansikan makuinen kala- ja jättihelokkilöljyvalmiste lapsille ja aikuisille tarkoitettu purtava omega-3 ja omega-6 rasvahappovalmiste. Se sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa ja kliinisesti tutkitussa 9:3:1 suhteessa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Equazen Chews

Equazen Chews on mansikanmakuinen kliinisesti tutkittu valmiste, jonka vaikutuksista mm. lapsille on julkaistu useita tuloksia kansainvälisissä tiedejulkaisuissa. Equazen Chews on helppo ja turvallinen tapa varmistaa välttämättömien omega-3 ja omega-6 rasvahappojen säännöllinen ja tasapainoinen saanti. Päivittäin. 

Välttämättömillä rasvahapoilla on tärkeä rooli terveydelle ja hyvinvoinnille, etenkin aivoille**. Rasvahappojen saanti on turvattava ruokavalion avulla, koska keho ei pysty tuottamaan niitä itse. Kalaöljy ja helokkiöljy ovat luonnollisia omega-3-rasvahappojen (EPA ja DHA) ja omega-6-rasvahapon (GLA) lähteitä. Equazen® on yhdistelmä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja päivittäisen ravitsemuksen tueksi. **DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saadaan nauttimalla DHA:ta vähintään 250 mg vuorokaudessa. EQUAZEN® n tasapainoiseen koostumukseen on käytetty korkealaatuista kalaöljyä sekä helokinsiemenöljyä. Vastuullisesti tuotettu kalaöljy saadaan kestävistä rasvaisen kalan lähteistä, kuten sardiineista, anjoviksesta ja makrillista, jotka tunnetaan luontaisesti korkeista omega-3-pitoisuuksista. EQUAZEN® -tuotteissa käytetty kalaöljy on kansainvälisen Friend Of the Sea (FOS) -järjestön sertifioima. Korkealaatuinen öljy valmistetaan Euroopassa.

Tuote tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille ja aikuisille.

EAN: 5060072605409

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...