Ravinto ja terveys
ESKIO | 210 ML

Eskio-3 Pure kalaöljy

Runsaasti omega-3-rasvahappoja luonnollisessa muodossa
Rasvahapot sydämen normaalin toiminnan tueksi
Friend of The Sea –sertifioitu kalaöljy
18,90 €
90,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Eskio-3 Pure on nestemäinen, puhdas ja luonnollinen kalaöljyravintolisä. Tärkeitä rasvahappoja aivoille, sydämelle ja silmille.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Eskio-3 Pure kalaöljy

Eskio-3 on 100 % luonnollinen kalaöljyvalmiste ja sen rasvahappokoostumus on sama kuin oikean kalan. Eskio-3-kalaöljykapseleissa kalan luonnollinen koostumus on säilytetty nykyaikaisen tekniikan avulla. Ravitsemusasiantuntijat suosittelevat kalan syöntiä vähintään kolmasti viikossa. Usein tämä ei ole mahdollista, vaan tarvitaan kalaöljylisää.

Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kalan terveysvaikutuksiin eivät ole osallisina ainoastaan EPA- ja DHA-Omega-3-rasvahapot, vaan myös muut kalaöljyn luonnolliset aineosat. Tämän vuoksi Eskio-3:ssa on säilytetty kalan luonnollinen Omega-3-rasvahappokoostumus poistamatta sen muita tärkeitä aineosia.

Eskio-3 on ainutlaatuisen vakaa eli stabiili kalaöljyvalmiste, minkä huomaat sen puhtaasta ja neutraalista mausta. Eskio-3:n stabiilius perustuu patentoituun Pufanox™-antioksidanttiyhdistelmään. Tutkimusten mukaan stabiiliudella on suuri merkitys siihen, kuinka suotuisasti kalaöljy vaikuttaa veren rasva-arvoihin. Kalaöljyn epästabiilius eli härskiintyvyys aiheuttaa haitallisten vapaiden radikaalien määrän lisääntymistä kehossa sekä kuluttaa kehon antioksidanttivarastoja. Kansainvälisten vertailujen mukaan Eskio-3 on jopa 10–200 kertaa stabiilimpaa useimpiin kalaöljyihin verrattuna. Eskio-3 ja Eskio kids ovat ainoat Pufanoxia™ sisältävät kalaöljyvalmisteet.

Eskio-3:n valmistuksessa käytetyt kalat pyydystetään puhtailta, kylmiltä vesiltä kestävän kalastuksen vaatimuksia noudattaen. Kalaöljyn alkuperä on selvitettävissä aina pyyntialuksesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Eskio-3 on hyvin dokumentoitu kalaöljy. Sen vaikutus sydän- ja verenkiertoelimistöön on tutkittu 17 kliinisessä tutkimuksessa, joiden pohjalta on laadittu yli 100 tieteellistä julkaisua.

Tuotenumero: 136506

EAN: 7391325900483