Ravinto ja terveys
LIFE | 60 KAPSLAR

Life Krill Oil, krilliöljyä sisältävä ravintolisä

Eco Harvesting, kestävä ja ekologinen pyyntitapa.
Maailman puhtaimmalta vesialueelta.
Luonnostaan astaxantiinirikas omega3.
33,90 €
788,37 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Krill Oil on pienistä eläinplanktoneihin kuuluvista krilliravuista vastuullisesti tuotettua Omega-3 rasvahappoa, joka imeytyy poikkeuksellisen tehokkaasti verenkiertoon.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Krilliöljy sisältää omega-3-rasvahappoja fosfolipidimuodossa sekä astaksantiinia.

Krilliöljyn omega-3-rasvahapot imeytyvät verenkiertoon tehokkaammin, koska ne ovat sitoutuneet helposti hyväksikäytettäviin vesiliukoisiin fosfolipideihin, jotka eivät vaadi ohutsuolen entsyymejä imeytyäkseen verenkiertoon (toisin kuin tavallisen kalaöljyn triclyseriideihin sitouneet rasvahapot).

Krillistä valmistettu öljy on puhdasta, koska krilli on ravintoketjun alkupäässä ja pyydetään eettisesti ja ekologisesti maailman puhtaimmista vesialueista Antarktiksen jääkylmistä vesistä. Krillin biomassa maailmassa on jopa tuplasti suurempi kuin ihmisen.

Keräysmenetelmänä käytetään ns. Eco Harvesting tapaa, jolla taataan keräysmäärän kohtuullisuus.  Eco Harvestingin mukaan vuosittainen keruu saa olla korkeintaan 1% krillin kokonaismäärästä. Vuonna 2011 määrä oli kuitenkin vain 0,1%.

Lifen materiaalintoimittajan Aker BioMarinen* Eco Harvesting pyyntitapa on kaikinpuolin ainutlaatuinen. Kaikki pyydetyt krillimäärät raportoidaan suoraan WWF:lle.  Troolareissa on mukana British Antarctic Surveyn edustaja varmistamassa, että pyynti tapahtuu säädetyllä ekologisella ja kestävällä tavalla. Mukana seurannassa on myös kansainvälinen organisatio CCAMLR, joka valvoo omalta osaltaan koko Antarktisken ekosysteemiä.

*Aker BioMarine on MSC sertifioitu (Marine Stewardship Council).

Tuotenumero: 125439

EAN: 7350050705275